Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spectacolul ”Familia Addams” de Răzvan Mazilu, inspirată de pe Broadway, la Festivalul de Teatru ”Povești” de la Alba Iulia

Publicat

Unul dintre cele mai așteptate spectacole din programul Festivalului de Teatru ”Povești” de la Alba Iulia este Familia Addams, în regia lui Răzvan Mazilu. Spectacolul Familia Addams este prezentat printr-un acord special cu Theatrical Rights Wordlwide și este inspirat de producția muzicală de pe Broadway. 

Este „un musical efervescent care are toate ingredientele unui hit – numere muzical-coregrafice senzaţionale, songuri molipsitoare, o poveste cuceritoare şi o echipă artistică şi de creaţie care a investit energie, pasiune şi entuziasm în materializarea fiecărui detaliu scenic”.

Excentrica familie, care la începutul anilor ‘90 cucerea publicul larg prin versiunea cinematografică omonimă, i-a inspirat pe Marshall Brickman, Rick Elice și Andrew Lippa în crearea unei adaptări muzicale originale care revizitează universul Addams dintr-o perspectivă surprinzătoare, confruntându-i pe Gomez și pe Morticia cu ceea ce s-ar putea numi „coșmarul” oricăror părinți: copiii cresc (prea repede).

Ajunsă la vârsta adolescenței, Wednesday, unica lor fiică, se îndrăgostește de Lucas Beineke, un băiat drăguț dintr-o familie respectabil de „normală” și decide să îi încredințeze secretul tatălui ei, care nu doar că este nevoit să accepte cruda realitate, ci și să facă ceva ce nu a mai făcut vreodată: să îi ascundă adevărul iubitei sale soții.

Totul va lua o întorsătură neașteptată în noaptea când „prea normalii” Beineke ajung să cineze în casa „ciudaților” Addams – un festin nocturn care va confrunta cele două familii cu limitele (a)normalității și cu rezistența în fața schimbării.

În cadrul festivalului, spectatorii vor putea lua parte la spectacole, lansări de carte, dialoguri sau conferințe, expoziții și ateliere. Festivalul are loc între 15 și 21 mai 2022.

YouTube video

Biletele se găsesc la casieria Teatrului de Păpuși „Prichindel”, de luni până vineri, între orele 9:00 și 14:00, respectiv la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor, de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:00 sau online pe www.teatrulalba.ro și www.fitab.ro.

18:00 FAMILIA ADDAMS, regia Răzvan Mazilu

Teatrul Excelsior București

Musical / 12+

Duminică – 15 mai, Casa de Cultură a Sindicatelor / 2h 40 min. (cu pauză)

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax