Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spectacolul ”Hansel și Gretel”, premieră a Tetrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. Program și bilete

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită la premiera spectacolului „Hansel & Gretel – o poveste urbană”, sâmbătă, 26 iunie 2021, de la orele 18:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Vârsta de adresabilitate este 4+.

V-am pregătit un nou spectacol, inedit, plin de culoare și de candoare, scenariul și regia Ana Crăciun Lambru – o adaptare modernă a bine-cunoscutului basm semnat de Frații Grimm, care invită publicul de toate vârstele la o confruntare cu viața, așa cum este ea în prezent, păstrând într-o mare măsură firul narativ al poveștii.

„Hansel & Gretel este o adaptare în versuri după povestea clasică, care pune în scenă, cu umor și cântec, teme de actualitate din societatea noastră.

În povestea reinterpretată, cei doi copii provin dintr-o familie săracă și locuiesc într-un cartier mărginaș al unui mare oraș.

Văzând greutățile părinților lor de a pune mâncare pe masă, ei hotărăsc să pornească în aventură prin oraș ca să găsească de mâncare și să îi scape pe aceștia de grija de a le asigura hrana.

În călătoria lor se întâlnesc cu personaje haioase și au parte de mici lecții de viață.

Când firimiturile presărate pe stradă sunt ciugulite de vrăbiuțe și copiii nu mai găsesc drumul spre casă, Polițistul zelos îi duce la Căsuța de Turtă Dulce – un orfelinat cum n-au mai visat.

Aici, misterioasa Doamnă Vrajbă le oferă o masă și… viața lor ia o întorsătură ciudată.

Spectacolul este inspirat de misiunea Fundației Hope and Homes for Children, care și-a propus să transforme toate centrele de plasament din țară în Centre de Bine și Case Familiale, pentru a preveni separarea copiilor de familie și a asigura reintegrarea acestora în societate” spune regizoarea Ana Crăciun Lambru.

Echipa spectacolului:

Scenariul și regia: Ana Crăciun Lambru

Scenografie păpuși și costume: Alexandra Budianu

Scenografie decor: Elena Iorga

Muzica: Cári Tibor

Distribuție: Ioana Bogățan, Mădălin Costea, Cătălina Mihăilă, Iulian Costea, Irina Melnic,

Ramona Benchea Mincu

Asistent regie: Elena Madaras

Producție păpuși și decor: Free Puppet Theatre

Sunet: Florin Andrea

Lumini: Călin Popa

Mașinist: Gheorghe Hațegan

Tîmplărie și proiectare laser: Paul Budan

Croitorie: Mirela Tămășan

Cristina Smadea, Secretar literar

În baza Hotărârilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba nr. 182/11.06.2021 și 184/12.06.2021, teatrul poate susține spectacole la 70% din capacitatea sălii.

În vederea unei bune desfășurări a evenimentului, pentru participarea la spectacolul-premieră, vă rugăm să vă programați la numărul de telefon 0372758351, la adresa de e-mail impresariat@teatrulalba.ro. sau puteți achiziționa biletele direct de la casieria teatrului (str. Andrei Mureșanu nr. 3), de miercuri până vineri, în intervalul orar 10:00 – 14.00.

Prețul biletelor este :

  • adulți – 12 lei;
  • copii – 3 lei.

Vă informăm că purtarea măștii este obligatorie în sala de spectacol, conform normelor impuse pentru prevenirea infectării cu noul Coronavirus, excepție fac copiii cu vârsta sub 6 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax