Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spirit civic din partea unui bărbat din Alba Iulia: A găsit un portmoneu cu bani, acte și carduri, pe care l-a predat poliției

Publicat

Un bărbat din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia a predat poliţiei din Vințu de Jos un portmoneu în care era suma de 1.777 de lei și acte, pe care l-a găsit pe marginea drumului. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o pe femeia care l-a pierdut și i l-au restituit. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează domnului Man Aurel felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

În dimineața zilei de 26 ianuarie, la Postul de Poliție Vințu de Jos s-a prezentat domnul Man Aurel, de 61 de ani, din cartierul Oarda al Municipiului Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 1.777 lei, carduri și documente, despre care a declarat că l-a găsit pe marginea drumului, pe raza localității Vințu de Jos, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe proprietara portmoneului, o femeie de 47 de ani, din comuna Vințu de Jos, care, sub emoția pierderii recente a unei persoane dragi, a uitat portmoneul pe plafonul mașinii sale, imediat după ce a făcut cumpărături la un magazin din comună. Aceasta le-a spus polițiștilor că a realizat că și-a pierdut portmoneul și tocmai se pregătea să le ceară ajutorul pentru a-l găsi.

Portmoneul i-a fost restituit femeii, iar polițiștii l-au felicitat pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârșit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax