Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spirit civic, în rândul tinerilor: Un albaiulian a predat poliţiei un portmoneu cu bani, acte şi carduri bancare găsit pe o bancă din Alba Mall

Publicat

portofel bani

Spiritul civic al albaiulienilor este „în floare”. Vineri un tânăr de 28 de ani din Alba Iulia a găsit pe o bancă din incinta centrului comercial un portmoneu cu bani şi acte, pe care l-a predat poliţiei. În portofel erau 916 lei, acte de identitate şi carduri bancare.

Vineri după – masa, Tiberiu C., de 28 de ani s-a prezentat la Poliţia Municipiului Alba Iulia unde a predat ofiţerului de serviciu un portmoneu în care era suma de 916 lei, acte de identitate şi carduri bancare. Găsise portmoneul pe o bancă din Alba Mall.

În aceeaşi zi, poliţiştii au reușit să identifice persoana care a pierdut portmoneul, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Alba Iulia, căreia i l-au restituit. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba transmite pe această cale, sincere aprecieri şi felicitări persoanei care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ovi

    luni, 18.08.2014 at 23:29

    Bravo….ne bucuram ca mai sunt si oameni corecti in orasul nostru….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax