Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spirit civic la Alba Iulia: O persoană a sunat la 112 și a sesizat că un vârstnic ”mort de beat” se va urca la volan. Ce a urmat

Publicat

Spirit civic la Alba Iulia: O persoană a sunat la 112 și a sesizat că un vârstnic ”mort de beat” se va urca la volan. Este un caz făcut public de reprezentanții IPJ Alba, în care se pune accentul pe spiritul public. 

Mai exact printr-un apel la 112 polițiștii au fost anunțati că un vârstnic băut bine, vrea să se urce la volanul unei mașini. S-a întâmplat în data de 16 octombrie, în jurul orei 18.00. Deși bărbatul a reușit să pornească mașina și să o conducă, acesta a fost oprit rapid de polițiști.

Ce s-a întâmplat

Pitrivit IPJ Alba, în jurul orei 18.15, polițiștii rutieri din Alba Iulia au fost sesizați, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, pe strada Vânătorilor din municipiu, o persoană, posibil sub influența alcoolului, intenționează să se deplaseze cu autoturismul.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au oprit autoturismul în cauză, care era condus de un bărbat de 71 de ani, din Alba Iulia.

Ce alcoolemie avea bărbatul

În urma testării bărbatului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 17 octombrie 2024, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate, au transmis oamenii legii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate