Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spirit civic la Alba Iulia: Un bărbat a găsit pe stradă un portofel și a sunat la 112. Jandarmii au identificat proprietarul

Publicat

Un bărbat a dat dovadă de spirit civic duminică, 3 martie, la Alba Iulia. Acesta a găsit pe stradă un portmoneu și a sunat la 112. 

La fața locului s-a prezentat un echipaj al jandarmeriei care a preluat bunul găsit. 

Potrivit reprezentaților jandarmilor, duminică, 3 martie la orele amiezii, un cetățean sesiza printr-un apel la 112, că a găsit un portofel pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia.

La fața locului s-a deplasat echipa de intervenție din serviciu care în prezenţa unui martor asistent, a procedat la inventarierea bunurilor din portmoneu.

În interiorul acestuia au fost găsite, documentele de identitate a proprietarului și alte documente personale, carduri bancare, de cumpărături şi sănătate şi suma de 360 lei.

În urma verificărilor, în mai puțin de o oră, echipa de intervenție a identificat proprietarul căruia i-a fost predat portofelul pierdut, au transmis jandarmii din Alba Iulia, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax