Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spirit civic la Alba Iulia: Un tânăr a găsit un portmoneu cu bani și acte și l-a dus la poliție

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a predat poliţiei un portmoneu în care era suma de 1.331 de lei și acte, pe care l-a găsit pe stradă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează domnului Uță Raul Bogdan felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 martie 2021, la Poliția Municipiului Alba Iulia s-a prezentat domnul Uță Raul Bogdan, de 27 de ani, din Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 1.331 lei, carduri și documente. Tânărul a declarat că a găsit portmoneul pe partea carosabilă, în zona unei intersecții din cartierul Ampoi al municipiului Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care pierduse portmoneul, un tânăr din Câmpeni, căruia urmează să îi fie restituit.

Polițiștii îi adresează, în mod public, felicitări domnului Uță Raul Bogdan, care a dat dovadă de un spirit civic desăvârșit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax