Connect with us
Publicitate

AIUD

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud va relua consultațiile medicale ambulatorii. Analize și rețete prin email

Publicat

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud va relua de luni, 25 mai, consultațiile medicale ambulatorii. Vor fi aplicate măsuri stricte de protecție și se vor acorda consultații medicale la distanta, anunță reprezentanții instituției medicale. Analizele medicale vor putea fi transmise prin email către medici, iar acești vor transmite, în același mod, rețetele. 

Pacienții vor putea fi consultați

”Având în vedere actualul context epidemiologic, solicitam înțelegerea și colaborarea populației, astfel încât activitatea medicală să se desfășoare în condiții de siguranță atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical.

Consultațiile se vor acorda doar pe baza programării prealabile.

Dacă doriți o consultație vă rugăm să sunați înainte la numărul de telefon: 0258 861 302 interior 103.

Programarea se face de luni până vineri de la ora 8 la ora 10 doar telefonic. Veți fi programați pentru o consultație la distanță cu medicul de specialitate.

Vom încerca să soluționam problema dumneavoastra fără a fi necesar să vă deplasați la cabinetul medical.

În acest scop vom putea trimite prin mijloace electronice(e-mail, whatsapp) rețete medicale, concedii medicale etc. și va vom solicita în măsura în care aveți aceasta posibilitate, trimiterea documentelor medicale pe care doriți să le analizeze medicul în cadrul consultației, prin aceleași mijloace (ex:rezultate analize medicale, alte documente medicale).

Pentru consultație, vă rugăm să sunati doar la ora la care ați fost programat la nr. de telefon: 0740.086.162” au transmis reprezentanții spitalului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax