Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul de Pneumoftiziologie, Liceul „Titu Maiorescu” și mai multe blocuri de locuințe din Aiud, fără apă potabilă după o avarie

Publicat

Din cauza unei avarii produsă în dimineața zilei de vineri, la conducta de alimentare cu apă potabilă de pe strada Ec. Varga din municipiul Aiud, operatorul Apa CTTA SA Alba – Sucursala Aiud, anuntă întreruperea furnizării apei potabile pentru următorii consumatori de pe străzile Ec. Varga, Spitalul de Pneumoftiziologie, liceul Titu Maiorescu, Grădinițele din Sg. Hațegan, blocurile de locuințe H8-H10, H7, H9, H11, H4, H6 și blocurile E5 C1, C2, C3, C4, C5, C6, B2, B4, B8.

Având în vedere că avaria este majoră, durata întreruperii este estimată la circa 5 ore.

„Echipa noastră se află la fața locului și depune tot efortul ca acest timp să fie cât mai scurt posibil.

La reluarea furnizării pot apărea depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care sfătuim consumatorii să folosească apa doar în scopuri menajere, până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Eventualele perturbaţii, precum şi zona în care ele apar, rugăm să fie semnalate imediat Dispeceratului Apa CTTA SA Alba la numărul de telefon 0258.834501, în vederea intervenţiei”, au transmis reprezentanții Apa CTTA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax