Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spitalul de Urgenţă Alba Iulia: Două posturi de medici, vacante la Serviciul de Medicină Legală Alba. Gheorghe şi Floarea Vieru se pensionează

Publicat

gheorghe vieru Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a scos la concurs două posturi de medic în specialitatea Medicină Legală din cadrul Serviciului de Medicină Legală a judeţului Alba. Cele două posturi sunt ocupate interimar de Gheorghe şi Floarea Vieru, dar din cauză că aceştia au ajuns la vârsta pensionării, luna viitoare pentru aceste locuri vor fi susţinute examene.

Gheorghe Vieru mai ocupă şi funcţia de preşedinte al Colegiului Medicilor Alba.

Cei care vor să candideze pentru cele două posturi vacante de la Medicină Legală trebuie să depună dosarul de înscriere la Serviciul de Resurse Umane al Spitalului Judeţean Alba până în 2 martie.

Gheorghe Vieru s-a născut pe 22 iulie 1948, în Cluj-Napoca. A absolvit Facultatea de Medicină Cluj-Napoca. Soţia sa, Floarea Vieru ocupa şi ea funcţia de medic legist.

Gheorghe Vieru este mai bine de 40 de ani medic specialist la Medicină Legală, în timp ajungând să ocupe funcţia de şef al Serviciului de Medicină Legală Alba.

În data de 17 martie, la ora 10.00, candidaţii înscrişi pentru cele două posturi de medici în specialitatea Medicină Legală din cadrul SML Alba vor susţine proba scrisă.

AICI date despre concurs şi unde vă puteţi depune dosarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax