Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul de Urgență din Alba Iulia a cumpărat 10.000 de măști de protecție. Echipamente suficiente pentru cel puțin o lună

Publicat

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a achiziționat  10.000 de măști de protecție FFP2, pentru protejarea cadrelor medicale, având în vedere contextul epidemiologic cauzat de noul coronavirus.

Măștile au fost depuse în depozitul SJU Alba Iulia în cursul zilei de marți, 14 aprilie, și vor fi predate, etapizat, personalului implicat în înfăptuirea actului medical.

În urma acestei achiziții, SJU Aba Iulia are asigurate echipamente individuale de protecție pentru personalul medical pentru o perioadă de cel puțin o lună de zile.

SJU Alba Iulia este unitate medicală aflată în linia întâi în ceea ce privește tratarea, diagnosticarea și îngrijirea cazurilor de COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax