Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul de Urgență din Alba Iulia s-a judecat cu un fost pacient pentru suma de 82 de lei. Care a fost motivul procesului

Publicat

Spitalul de Urgență din Alba Iulia s-a judecat cu un fost pacient pentru suma de 82 de lei. Mai exact, cu un pacient care a stat internat pentru câteva ore pe secția de Urologie și a benficiat de îngrijiri medicale. 

Dosarul în civil s-a judecat la Judecătoria Blaj și a primit o rezolvare în data de 5 iunie 2024. 

Din câte se pare, pacientul a mers la Urgențe și de acolo a fost transferat pe secția de Urologie. La un moment dat a plecat din spital fără a anunța personalul medical.

”Reclamantul (n.r. Spitalul din Alba Iulia) a precizat că pârâtul nu avea dreptul la serviciile medicale gratuite prestate de Spitalul Județean de Urgentă Alba Iulia în calitatea sa de asigurat”, au precizat juriștii spitalului în motivarea instanței.

Potrivit Biletului de ieșire din spital depus în copie la fila 8 dosar, pârâtul a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, Secția Urologie la data de 04.09.2018 între orele 09,37- 12,59 cu diagnosticul „adenom de prostată”, pârâtul părăsind unitatea spitalicească fără a anunța personalul medical.

Potrivit aceluiași înscris, coroborat cu decontul de plată, în perioada internării, pârâtul a beneficiat de un set de analize medicale, în valoare de 82,04 lei. Pârâtul nu a prezentat cadrul național de asigurări de sănătate la externare”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, reprezentanții unității medicale l-au dat în judecată pe fostul pacient pentru a recupera suma de bani.

În data de 5 iunie 2024, magistrații din Blaj au admis cererea spitalului și l-au obligat pe bărbat la plata a 82 de lei plus dobândă.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu Muntean

    joi, 06.06.2024 at 15:38

    și a benficiat

    Pârâtul nu a prezentat cadrul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax