Connect with us
Publicitate

BLAJ

Spitalul din Blaj, fără pacienți cu Covid-19. Primarul Gheorghe Rotar: Dacă vor exista cazuri noi, vor fi tratați la ATI

Publicat

În spitalul din Blaj nu mai există pacienți diagnosticați cu noul coronavirus, a transmis pe contul său de facebook, primarul orașului, Gheorghe Valentin Rotar. Acesta a precizat că doar pacienții care necesită internarea în secția ATI vor mai fi aduși la Blaj. Cei cu forme medii și cei cu comorbidități vor fi tratați la alte spitale din județ. 

Postarea priamarului Gheorghe Rotar:

”Spitalul Blaj, fără pacienți cu Covid-19

La ora actuală, la Spitalul Municipal Blaj nu mai există niciun pacient diagnosticat cu noul coronavirus. În viitor, dacă vor exista cazuri, la Spitalul Municipal Blaj vor fi tratați de Covid-19 doar pacienții care necesită internarea în Secția ATI, care funcționează în Secția Boli Infecțioase din Spitalul Vechi.

Pacienții cu forme medii și cei cu comorbidități și alte afecțiuni vor fi tratați la celelalte spitale din județ.

Tot la Spitalul Municipal Blaj, toate celelalte servicii medicale pentru populația din Blaj și din Zona Târnavelor funcționează în condiții normale, conform programului anunțat la începutul acestei luni”.

Foto: Facabook Gheorghe Rotar

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax