Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Spitalul din Cugir achiziţionează un aparat de anestezie cu ajutorul sponsorizării făcute de „Star Transmission”

Publicat

Spitalul Orăşenesc Cugir va primi, din partea „Star Transmission”, 15 mii de euro, în vederea achiziţionării unui aparat de anestezie. Sponsorizarea vine ca urmare a unui acord de parteneriat pe care Primăria Cugir, prin intermediul edilului-şef Adrian Teban  îl semnează joi cu firma germană, reprezentată de directorul Bernd Krottmayer.

„În încercarea noastră de a găsi susţinere pentru unitatea medicală în rândul întregii comunităţi locale,  am făcut apel la conducerea STC cu care administraţia locală a stabilit o colaborare  bună de-a lungul timpului. Am descoperit multă deschidere din partea domnului Krottmayer, care s-a arătat interesat de implicarea STC în proiecte sociale la nivelul localităţii. Sponsorizarea de 15 mii euro va fi folosită pentru dotarea blocului operator din cadrul spitalului cu un aparat de anestezie, urmând ca primăria să achiziţioneze o masă de operaţie. Până la sfârşitul anului intenţionăm să alocăm bani din bugetul local şi pentru reabilitarea şi modernizarea sălii de operaţie”, a declarat primarul Adrian Teban.

Potrivit autorităţilor cugirene, sponsorizarea acordată de „Star Transmission” Cugir vine la puţin timp după o alta, în valoare de 6.000 de euro, făcută de Asociaţia „Prietenii Cugirului” din Nimes, Franţa. În baza relaţiilor de prietenie stabilite şi menţinute de Asociaţia cugireană „Pro Europa – R. G. Chardronnet” condusă de viceprimarul Rodica Florea, prietenii francezi au achiziţionat un electrocauter care deserveşte secţiile de chirurgie, ginecologie şi dermatologie.

Din punctul de vedere al edilului cugirean, gestul celor doi parteneri străini este un exemplu pentru întreaga comunitate locală, cea care beneficiază în fapt de serviciile medicale oferite de spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax