Connect with us
Publicitate

CUGIR

Spitalul din Cugir are medic nou, originar din Mauritius. Sumant Ramchurn vrea să dezvolte serviciile de chirurgie ortopedică

Publicat

Din această săptămână, la spitalul din Cugir și-a început activitatea un medic originar din Mauritius, cu experiență peste hotare. Acesta a fost încadrat la Cabinetul de ortopedie-traumatologie din ambulatoriu. Medic nou este și la Cabinetul ORL.

Dr. Sumant Ramchurn, originar din Mauritius a fost încadrat la Cabinetul de ortopedie-traumatologie din cadrul Ambulatoriului de specialitate al spitalului. Absolvent al facultății de medicină și farmacie Oradea, medicul ortoped Sumant Ramchurn are o experiență acumulată în chirurgie intervențională de peste 5 ani în Irlanda.

A lucrat în colaborare cu medici de renume în domeniu, dintre care prof. dr. Flavin Robert, Academician Curtin Paul și Oshea Kieran. Medicul își propune dezvoltarea serviciilor medicale în ceea ce privește chirurgia ortopedică în Spitalul Orășenesc Cugir, anunță reprezentanții primăriei.

La Cabinetul ORL din cadrul Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Orașenesc Cugir a fost încadrată dr. Ioana Teodora Brîndușe.

Consultațiile în ambulatoriu se fac în baza unor programări prealabile la numărul de telefon de la fișierul spitalului 0258.751.621, între orele 7.00-15.00, iar consultațiile se efectuează de luni până vineri între orele 8.00-15.00.

Pacientul trebuie să aibă asupra sa cardul de sănătate și biletul de trimitere de la medicul de familie sau chitanța de plată a taxei de consultație, de la fișier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax