Connect with us
Publicitate

CUGIR

Spitalul din Cugir are un nou medic care a terminat recent rezidențiatul: Adriana Comșa, absolventă de medicină la Sibiu

Publicat

Reprezenții Spitalului Cugir anunță că în unitatea medicală și-a început activitatea un nou medic pediatru. Este vorba despre medicul Comșa Mădălina Adriana – medic specialist pediatru.

Comșa Adriana Mădălina este absolventă a Facultății de medicină ULBS Sibiu, cu experiență dobândită pe perioada rezidențiatului în Clinica de Pediatrie Sibiu, unde a trecut cu success examenul pentru post organizat în luna octombrie, iar din data de 01.11.2023, își va desfășura activitatea în cadrul Spilalului Orășenesc Cugir.

Programul de lucru al medicului, va fi de luni până vineri, între orele 08 – 15, iar activitatea va fi împărțită astfel:

– Orele 08 – 11.30 – Compartiment pediatrie

– Orele 11.30 – 15 – Cabinet Policlinică pediatrie.

Consultațiile în ambulatoriu se fac în baza unor programari prealabile la numărul de telefon de la Biroul de informații al spitalului 0258751621/0786225610 intre orele 07-15, iar consultațiile se efectuează de luni până vineri între orele 11:30 – 15:00.

Pacientul trebuie să aibă asupra sa biletul de trimitere de la medicul de familie sau chitanța de plată a taxei de consultație, de la fișier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax