Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul din Sebeș va avea o linie de gardă pe compartimentul ATI. Vor putea fi efectuate intervenții chirurgicale la orice oră

Publicat

La Spitalul Municipal din Sebeș se fac primele demersuri pentru înființarea unei linii de gardă pe compartimentul ATI.

Mai exact, prin implementarea unei linii de gardă, Spitalul Municipal din Sebeș va avea permanență și va putea efectua intervenții chirurgicale de urgență la orice oră. 

Momentan în cea mai recentă ședință de Consiliu Local al Municipiului Sebeș, consilierii locali au votat pentru înființarea liniei de gardă.

Directorul Spitalului din Sebeș, Anca Franchini, a declarat pentru alba24.ro că momentan se fac toate demersurile pentru înființarea liniei de gardă. Momentan pe compartimentul ATI sunt trei medici, dar pentru o linie de gardă sunt necesari minim cinci medici și automat va fi nevoie de angajari.

Mai mult de atât pentru a respecta toate cerințele, și locația în care va funcționa linia de gardă trebuie să sufere mai multe modificări.

De asemenea unitatea medicală din Sebeș mai așteptă și avizul din partea ministerului Sănătății.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax