Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spitalul Judeţean Alba cere prelungirea închirierii unor spaţii în care se vinde cafea, ceai şi dulciuri

Publicat

Pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Consiliului Judeţean Alba se află propunerea de prelungire a contractului de închiriere pe o perioadă de încă un an, pentru trei spaţii în suprafaţă totală de 9 mp, situate în imobile aflate în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. În acestea se desfăşoară activităţi de comercializare a produselor de cafeterie.

Este vorba despre spaţii închiriate de SC „Iprodcom” SRL Deva, cu 50 de euro pe metru pătrat, lunar, în interiorul Spitalului Judeţean Alba, al Secţiei de Boli Infecţioase şi al ambulatorului de specialitate:

–          o suprafaţă de 7 mp din imobilul de pe Bd. Revoluţiei 23, unde îşi are sediul spitalul

–          o suprafaţă de 1 mp, din sediul Secţiei de Boli Infecţioase – str. Decebal 20

–          o suprafaţă de 1 mp din imobilul de pe str. Alexandru Vaida Vioevod 2 (sediul ambulatorului de specialitate).

Contractul de închiriere a acestor spaţii de către societatea „Iprodcom” SRL Deva expiră la data de 7 august. Spitalul propune prelungirea acestora, pentru încă un an, cu preţul de închiriere de 50 euro/mp/lună. În aceste spaţii se desfăşoară activităţi de comercializare a produselor de cafeterie (ceai, cafea, dulciuri).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax