Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia are un nou manager. Funcția a fost preluată de Simona Diana Mârza

Publicat

Spitalul  Județean de Urgență Alba Iulia are de joi un nou manager. Simona Diana Mârza, singurul candidat înscris a fost admis în urma concursului și va prelua funcția deținută până în prezent de Nicoleta Coșarcă.

În urma examenului pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Alba, ce a avut loc joi, 12 iulie, funcţia de conducere îi revine Simonei Mârza, care a deținut până acum funcția de director financiar contabil al spitalului.

Ea a fost admisă cu un punctaj final de 9.49. Aceasta îi va lua locul Nicoletei Coșarcă, ce s-a aflat în funcția de conducere din 2011 până în prezent.

Conform declarației de avere Diana Mârza deține două terenuri, unul în Alba Iulia și unul în Ciugud, o casă în Alba Iulia și un autoturism marca Dacia fabricat în 2002. Are mai multe conturi curente deschise în lei în valoare totală de 22. 253 lei și trei credite de 80. 000 lei.

Anul trecut a câștigat din funcția de director financiar contabil la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, 85.813 lei iar soțul, de la Casa Județeană de Pensii 39.370 lei.

„Candidatul nemulțumit de rezultatul concursului poate depune contestație în termen de 24 de ore de la data publicării rezultatului.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. #farapenali

    vineri, 13.07.2018 at 13:49

    Bineînțeles că este unic candidat, așa e la PSD..condiția de participare: sa fii sora deputatului dirzu

  2. pilu

    duminică, 15.07.2018 at 16:38

    Concurs de rahat ! De unde stiu ? Din prezentarea candidatului ! Si daca avea intentie sa candideze tot ea era pe primul loc. Asa-i la PSD.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax