Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia are un nou manager. Funcția a fost preluată de Simona Diana Mârza

avatar

Publicat

Publicitate

Spitalul  Județean de Urgență Alba Iulia are de joi un nou manager. Simona Diana Mârza, singurul candidat înscris a fost admis în urma concursului și va prelua funcția deținută până în prezent de Nicoleta Coșarcă.

În urma examenului pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Alba, ce a avut loc joi, 12 iulie, funcţia de conducere îi revine Simonei Mârza, care a deținut până acum funcția de director financiar contabil al spitalului.

Ea a fost admisă cu un punctaj final de 9.49. Aceasta îi va lua locul Nicoletei Coșarcă, ce s-a aflat în funcția de conducere din 2011 până în prezent.

Conform declarației de avere Diana Mârza deține două terenuri, unul în Alba Iulia și unul în Ciugud, o casă în Alba Iulia și un autoturism marca Dacia fabricat în 2002. Are mai multe conturi curente deschise în lei în valoare totală de 22. 253 lei și trei credite de 80. 000 lei.

Anul trecut a câștigat din funcția de director financiar contabil la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, 85.813 lei iar soțul, de la Casa Județeană de Pensii 39.370 lei.

„Candidatul nemulțumit de rezultatul concursului poate depune contestație în termen de 24 de ore de la data publicării rezultatului.”

 

2 Comentarii

2 Comments

 1. avatar

  #farapenali

  vineri, 13.07.2018 la 13:49

  Bineînțeles că este unic candidat, așa e la PSD..condiția de participare: sa fii sora deputatului dirzu

 2. avatar

  pilu

  duminică, 15.07.2018 la 16:38

  Concurs de rahat ! De unde stiu ? Din prezentarea candidatului ! Si daca avea intentie sa candideze tot ea era pe primul loc. Asa-i la PSD.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 3 milioane de euro vor asigura modernizarea a mai mult de 13 kilometri din două tronsoane rutiere în judeţul Alba

avatar

Publicat

La sediul ADR Centru din Alba Iulia au fost semnate încă două contracte de finanțare din perioada de programare 2014-2020, pentru reabilitarea drumurilor județene din Regiunea Centru. Este vorba de două tronsoane din drumurile județene pe care Consiliul Județean Alba și-a propus să le reabiliteze, care fac legătura dintre zonele submontane din centrul județului cu […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Suspectul tâlhăriei de la Alba Iulia, recidivist periculos cu predilecție pentru atacarea femeilor. Ce trecut are

avatar

Publicat

agresor

Bărbatul din Alba Iulia, surprins de o cameră de luat vederi în timp ce lovea și jefuia o tânără de 20 de ani în scara unui bloc din Alba Iulia, este un individ extrem de periculos. În trecut a fost condamnat, în total, la peste 11 ani de închisoare, iar faptele sale sunt comise cu […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

100 de bătăi de clopot în bisericile din Aiud, marți, la dezvelirea unei plăci omagiale pentru cinstirea Centenarului

avatar

Publicat

În toate bisericile românești din Aiud clopotele vor începe să bată de 100 de ori marți, la ora 16:00, când va avea loc ceremonia de dezvelire a plăcii omagiale pentru cinstirea Centenarului României. Placa va amplasată în fața Primăriei și cuprinde numele delegaților din Aiud la Marea Adunare Națională din 1918. „Azi, 20 noiembrie 2018, ora […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Comisarul șef Darius Vasile Bic a câștigat concursul pentru funcția de adjunct al IPJ Alba. Trei polițiști au concurat

avatar

Publicat

bic

Comisarul şef de poliţie Vasile Darius Bic (42 de ani) a câștigat concursul pentru postul de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliție Judeţean Alba. Anterior, acesta a fost șef împuternicit pe această funcție, iar în trecut  a fost și șef al Poliţiei Municipiului Aiud, dar a lucrat și la Direcția Națională Anticorupție. La concurs au mai […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate