Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia are un nou manager. Funcția a fost preluată de Simona Diana Mârza

Publicat

Spitalul  Județean de Urgență Alba Iulia are de joi un nou manager. Simona Diana Mârza, singurul candidat înscris a fost admis în urma concursului și va prelua funcția deținută până în prezent de Nicoleta Coșarcă.

În urma examenului pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Alba, ce a avut loc joi, 12 iulie, funcţia de conducere îi revine Simonei Mârza, care a deținut până acum funcția de director financiar contabil al spitalului.

Ea a fost admisă cu un punctaj final de 9.49. Aceasta îi va lua locul Nicoletei Coșarcă, ce s-a aflat în funcția de conducere din 2011 până în prezent.

Conform declarației de avere Diana Mârza deține două terenuri, unul în Alba Iulia și unul în Ciugud, o casă în Alba Iulia și un autoturism marca Dacia fabricat în 2002. Are mai multe conturi curente deschise în lei în valoare totală de 22. 253 lei și trei credite de 80. 000 lei.

Anul trecut a câștigat din funcția de director financiar contabil la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, 85.813 lei iar soțul, de la Casa Județeană de Pensii 39.370 lei.

„Candidatul nemulțumit de rezultatul concursului poate depune contestație în termen de 24 de ore de la data publicării rezultatului.”

 

2 Comentarii

2 Comments

  1. #farapenali

    vineri, 13.07.2018 la 13:49

    Bineînțeles că este unic candidat, așa e la PSD..condiția de participare: sa fii sora deputatului dirzu

  2. pilu

    duminică, 15.07.2018 la 16:38

    Concurs de rahat ! De unde stiu ? Din prezentarea candidatului ! Si daca avea intentie sa candideze tot ea era pe primul loc. Asa-i la PSD.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN de fenomene METEO PERICULOASE. Cetățenii sunt sfătuiți să se adăpostească

Publicat

vant

Un COD GALBEN de fenomene meteo periculoase a fost emis în această seară de meteorologi. Se anunță viscol și intensificări ale vântului care vor atinge 55-65 de km/h. Atenționarea este valabilă între orele 23.00- 05.00. Cetățenii sunt atenționați că urmează o perioadă de vreme severe și li se recomandă: – Recomandăm conducătorilor auto să se […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Ninsoare și viscol pe Autostrada Sibiu-Sebeș. Drumarii intervin cu utilajele pentru curățarea zăpezii de pe șosea

Publicat

drumari

A început să ningă în mai multe regiuni din România, iar drumarii au fost deja nevoiți să întervină pe mai multe drumuri naționale și chiar pe autostrăzi. Ninsoarea și vântul puternic au ajuns acum și pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș. ”Ninsoarea puternică de la Brasov s-a mutat acum pe Sibiu” a anunțat purtătorul de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ordinul care reglementează taxa impusă băncilor și impozitarea veniturilor din jocuri de noroc, publicat de ANAF

Publicat

ANAF a publicat Ordinul care reglementează declararea noilor taxe introduse de OUG nr. 114/2018, respectiv taxa pe activele financiare datorate de instituțiile bancare și taxa pe veniturile din jocuri de noroc organizate online. Prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr.114 din 28 decembrie 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Bani de la stat pentru alegeri: Dacă va candida, Mircea Hava va putea cheltui 1,5 milioane de lei la europarlamentare

Publicat

colaj europarlamentare

Printr-o ordonanță de urgență, Guvernul României, a decis că banii primiți drept subvenții de către partidele poltitice pot fi folosiți în campaniile electorale. Cum românii sunt așteptați la urne de două ori în 2019, pentru europarlamentare și la sfârșit de an pentru alegerea președintelui, la ”umbra” conflictelor din justiție, OUG-ul a trecut fără a face […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate