Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia scoate posturi la concurs. Se caută asistenți, registratori, îngrijitori

Publicat

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia organizează în perioada august septembrie, concurs pentru ocuparea a peste 50 de  posturi contractual vacante. Sunt căutați asistenți medicali, îngrijitori, infirmieri sau brancardieri.

În conformitate cu prevederile Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractoale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superiare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin HGR nr. 286/2011 cu modificările și completările ulterioare și în conformitate cu Metodologia de concurs, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractual vacante:

Asistent medical principal PL – UPU

Asistent medical debutant PL – UPU

Asistent medical debutant PL – Medicină Legală

Asistent medical PL

POSTURILE SCOASE LA CONCURS ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE POT FI VIZUALIZATE AICI

Asistent medical debutant PL
Registrator medical debutant
Infirmier

Infirmier debutant

Îngrijitoare de curățenie

Agent DDD debutant
Muncitor calificat I – Fochist

Proba scrisă, probă practică și interviu sunt necesare pentru posturile de asistenți medicali (debutant, medical și principal), registrator medical debutant.

Pentru restul posturilor concursul va consta în testare psihologică, probă scrisă şi interviu.

METODOLOGIA DE CONCURS ȘI CONDIȚIILE NECEASRE POT FI DESCĂRCATE DE AICI

În perioada 28 august 2018 – 30 august 2018 va avea loc testarea psihologică , conform programării ce va fi comunicată ulterior, după finalizarea etapei de selecție a dosarelor de concurs.

Pentru relaţii suplimentare  ei interesanți pot apela  de luni-vineri, între orele 8.30-15.00, numărul de telefon 0258/820825/interior 146.

 

 

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

ACTUALITATE

Spital regional pentru copii la Cluj-Napoca, pe un teren de 7 hectare. Autorităţile promit că va fi gata în doi ani

Publicat

Amplasament viitor Spital Pediatric Monobloc

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a identificat terenul pe care va fi construit viitorul Spital Pediatric Monobloc din Cluj-Napoca, unitate medicală ce va deservi pacienţi din regiune şi va avea 700 de paturi. Investiţia urmează să fie finalizată în doi ani de la semnarea contractului de execuţie. Este vorba despre un teren de 7 hectare în […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Ighiu, prins la volan cu alcoolemie de 1,25. S-a ales cu dosar penal

Publicat

etilotest, test alcool, politia

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Ighiu este cercetat penal după ce a condus, în localitate, un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Etilotestul a indicat 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

UNTOLD 2019: S-au anunțat primii artiști. Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike și alții

Publicat

untold

  Pentru 2019, organizatorii festivalului UNTOLD pregătesc ediția aniversară de cinci ani, care va depăși toate experiențele trăite de fanii evenimentului în primele patru ediții. Devenit un fenomen internațional și unul dintre evenimentele muzicale ale anului de la care nu trebuie să lipsești, UNTOLD aduce în acest an, pe cele 9 scene amplasate în perimetrul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Pădurar din Munții Apuseni, cu dosar penal după ce a întocmit un aviz fals de însoțire a materialului lemnos

Publicat

lemne control

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal unui pădurar din zona Munițiilor Apuseni care a întocmit un aviz de însoţire a materialului lemnos, pentru un transport identificat în trafic, după verificarea acestuia de către poliţişti. În fapt, în seara zilei de 20 februarie, în timp ce acţionau pe raza oraşului Baia de Arieş, poliţiştii au oprit, pentru […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate