Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia scoate posturi la concurs. Se caută asistenți, registratori, îngrijitori

avatar

Publicat

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia organizează în perioada august septembrie, concurs pentru ocuparea a peste 50 de  posturi contractual vacante. Sunt căutați asistenți medicali, îngrijitori, infirmieri sau brancardieri.

În conformitate cu prevederile Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractoale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superiare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin HGR nr. 286/2011 cu modificările și completările ulterioare și în conformitate cu Metodologia de concurs, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractual vacante:

Asistent medical principal PL – UPU

Asistent medical debutant PL – UPU

Asistent medical debutant PL – Medicină Legală

Asistent medical PL

POSTURILE SCOASE LA CONCURS ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE POT FI VIZUALIZATE AICI

Asistent medical debutant PL
Registrator medical debutant
Infirmier

Infirmier debutant

Îngrijitoare de curățenie

Agent DDD debutant
Muncitor calificat I – Fochist

Proba scrisă, probă practică și interviu sunt necesare pentru posturile de asistenți medicali (debutant, medical și principal), registrator medical debutant.

Pentru restul posturilor concursul va consta în testare psihologică, probă scrisă şi interviu.

METODOLOGIA DE CONCURS ȘI CONDIȚIILE NECEASRE POT FI DESCĂRCATE DE AICI

În perioada 28 august 2018 – 30 august 2018 va avea loc testarea psihologică , conform programării ce va fi comunicată ulterior, după finalizarea etapei de selecție a dosarelor de concurs.

Pentru relaţii suplimentare  ei interesanți pot apela  de luni-vineri, între orele 8.30-15.00, numărul de telefon 0258/820825/interior 146.

 

 

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

AIUD

Sergiu Pasca, tânărul savant de renume mondial din județul Alba a mai obținut un premiu internațional pentru cercetare

avatar

Publicat

sergiu pasca

Sergiu Pașca original din Aiud a primit săptămâna trecută un prestigios premiu internațional pentru cercetările sale avansate în biologia celulară a creierului uman. Cercetările pe care tânărul din Aiud le conduce în laboratorul său din Universitatea Stanford, sunt considerate pași mari în diagnosticarea și tratarea unor boli neuropsihiatrice, ca epilepsia, autismul sau schizofrenia. Distincția a […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Un autocar ce transporta muncitori din Ocna Mureș a ars ca o torță pe centura Vâlcele- Aphida din Cluj

avatar

Publicat

Un autocar care transporta muncitori de la o fabrică din Cluj la Ocna Mureș a luat foc vineri noaptea, pe centura Vâlcele – Apahida. În autocar se aflau 29 de muncitori, aceștia fiind și cei care au anunțat șoferul că iese fun din spatele autovehiculului. Deși pompierii din Cluj au intervenit rapid autocarul a fost făcut […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Copiii de azi, liderii de mâine. Membrii RotaKids din Alba Iulia și-au ales noua echipă de conducere

avatar

Publicat

Copiii de azi, liderii de mâine. Sâmbătă, au avut loc alegerile pentru bordul RotaKids Alba Iulia. Pentru a fi votați în funcția dorită, cei mici au avut de realizat și prezentat un proiect de acțiuni caritabile sau dezvoltare personală. După o perioadă de dezbateri membrii clubului și-au ales liderii pentru următorul an. Sâmbătă 21 octombrie, la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Zilele liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia. Zece zile de activități cultural-artistice realizate de elevi

avatar

Publicat

Zilele Liceului de Arte “Regina Maria” sunt celebrate anual între 15 și 24 octombrie. Elevii alături de cadrele didactice celebrează zilele şcolii printr-o serie de activităţi cultural-artistice menite să-i apropie pe elevi de sensurile mai adȃnci ale studierii artelor – muzică, arte plastice, arhitectură ȋn vederea dobȃndirii unei ȋnţelegeri extinse a efectelor pe termen lung […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate