Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia scoate posturi la concurs. Se caută asistenți, registratori, îngrijitori

avatar

Publicat

Publicitate

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia organizează în perioada august septembrie, concurs pentru ocuparea a peste 50 de  posturi contractual vacante. Sunt căutați asistenți medicali, îngrijitori, infirmieri sau brancardieri.

În conformitate cu prevederile Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractoale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superiare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin HGR nr. 286/2011 cu modificările și completările ulterioare și în conformitate cu Metodologia de concurs, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractual vacante:

Asistent medical principal PL – UPU

Asistent medical debutant PL – UPU

Asistent medical debutant PL – Medicină Legală

Asistent medical PL

POSTURILE SCOASE LA CONCURS ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE POT FI VIZUALIZATE AICI

Asistent medical debutant PL
Registrator medical debutant
Infirmier

Infirmier debutant

Îngrijitoare de curățenie

Agent DDD debutant
Muncitor calificat I – Fochist

Proba scrisă, probă practică și interviu sunt necesare pentru posturile de asistenți medicali (debutant, medical și principal), registrator medical debutant.

Pentru restul posturilor concursul va consta în testare psihologică, probă scrisă şi interviu.

METODOLOGIA DE CONCURS ȘI CONDIȚIILE NECEASRE POT FI DESCĂRCATE DE AICI

În perioada 28 august 2018 – 30 august 2018 va avea loc testarea psihologică , conform programării ce va fi comunicată ulterior, după finalizarea etapei de selecție a dosarelor de concurs.

Pentru relaţii suplimentare  ei interesanți pot apela  de luni-vineri, între orele 8.30-15.00, numărul de telefon 0258/820825/interior 146.

 

 

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

AIUD

FOTO: Un computer tomograf de ultimă generație a ajuns la Spitalul Municipal Aiud. Va intra în funcțiune anul viitor

avatar

Publicat

ct aiud

La Spitalul Municipal din Aiud a ajuns vineri, 14 decembrie, un computer tomograf (CT) de ultimă generație. Acesta va intra în funcțiune anul viitor, iar locuitorii din municipiu și din zonele învecinate nu vor mai fi nevoiţi să meargă în alte localităţi pentru a efectua investigaţiile medicale pe care le oferă aparatul. Administrația locală investește […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

UPDATE FOTO: INCENDIU în localitatea Vinerea. Camera unei locuințe, în care se afla o centrală pe lemne, a luat foc

avatar

Publicat

incendiu centrala lemne

Un incendiu a izbucnit vineri seara în localitatea Vinerea. Camera unei locuințe, în care se afla o centrală pe lemne, a luat foc.Potrivit ISU Alba, pompierii din Sebeș intervin cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu în localitatea Vinerea. Incendiul este în camera unde se află centrala pe lemne. Există posibilitatea de extindere a focului […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Românii preferă leacurile ”băbești” în sezonul rece. O țuică și un vin fiert în loc de vaccin antigripal

avatar

Publicat

Mai mult de jumătate dintre români nu s-au vaccinat vreodată împotriva gripei, potrivit unui studiu. În anul 2017 au fost înregistrate la nivel național 128 de decese cauzate de forme complicate de gripă. Dintre cei intervievați, cei mai mulți au răspuns că evită să se vaccineze pentru că nu consideră acest lucru necesar. La sate […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Protecția Consumatorului va verifica informațiile nutriționale de pe produsele alimentare. PROIECT

avatar

Publicat

laborator larex

Conformitatea informațiilor de pe produsele alimentare vor fi verificate de un laborator specializat care va funcționa, de acum înainte, în subordinea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Potrivit unui proiect aflat în dezbatere la Ministerul Economiei, vor fi verificate de asemenea și game de produse textile, produse petroliere, jucării și produse biocide.În nota de fundamentare […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate