Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia scoate posturi la concurs. Se caută asistenți, registratori, îngrijitori

Publicat

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia organizează în perioada august septembrie, concurs pentru ocuparea a peste 50 de  posturi contractual vacante. Sunt căutați asistenți medicali, îngrijitori, infirmieri sau brancardieri.

În conformitate cu prevederile Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractoale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superiare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin HGR nr. 286/2011 cu modificările și completările ulterioare și în conformitate cu Metodologia de concurs, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractual vacante:

Asistent medical principal PL – UPU

Asistent medical debutant PL – UPU

Asistent medical debutant PL – Medicină Legală

Asistent medical PL

POSTURILE SCOASE LA CONCURS ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE POT FI VIZUALIZATE AICI

Asistent medical debutant PL
Registrator medical debutant
Infirmier

Infirmier debutant

Îngrijitoare de curățenie

Agent DDD debutant
Muncitor calificat I – Fochist

Proba scrisă, probă practică și interviu sunt necesare pentru posturile de asistenți medicali (debutant, medical și principal), registrator medical debutant.

Pentru restul posturilor concursul va consta în testare psihologică, probă scrisă şi interviu.

METODOLOGIA DE CONCURS ȘI CONDIȚIILE NECEASRE POT FI DESCĂRCATE DE AICI

În perioada 28 august 2018 – 30 august 2018 va avea loc testarea psihologică , conform programării ce va fi comunicată ulterior, după finalizarea etapei de selecție a dosarelor de concurs.

Pentru relaţii suplimentare  ei interesanți pot apela  de luni-vineri, între orele 8.30-15.00, numărul de telefon 0258/820825/interior 146.

 

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier la Alba Iulia. Două mașini s-au lovit în sensul giratoriu, pe Bulevardul Revoluției

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 17.40, în sensul giratoriu aflat la intersecția dintre Bulevardul Revoluției 1989 și strada Toporașilor din Alba Iulia.   Din primele informații de la fața locului, în incident au fost implicate două automobile, o Dacia și un automobil marca Skoda.   Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Parcare cu trei etaje și 150 de locuri, în cartierul Cetate din Alba Iulia. Proiectul a intrat în dezbatere publică

Publicat

parcare

Primăria Alba Iulia a pus în consultare publică documentația pentru construirea unei clădiri ce va servi drept spațiu de parcare cu parter și trei etaje pe strada Arnsberg. Prin acest proiect, administrația locală vrea să asigure 150 de locuri de parcare noi, în regim supraetajat. Pe terenul propus spre reglementare există la momentul actual un […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: COD GALBEN de FURTUNĂ în ALBA. Averse, descărcări electrice, grindină și vânt puternic. Localități vizate

Publicat

furtuna

Județul Alba se află sub atenționare Cod Galben de furtună, vineri după-amiază. UPDATE: Până la ora 18.00 sunt vizate localitățile: Blaj, Jidvei, Valea Lungă, Cetatea de Baltă, Sâncel, Șpring, Bucerdea Grânoasă, Cergău, Roșia de Secaș, Ohaba, Cenade, Doștat. Până la ora 16.30, sunt vizate localitățile Aiud, Teiuș, Baia de Arieș, Galda de Jos, Mihalț, Lopadea Nouă, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „În zorii dictatorilor”, spectacol de teatru inedit, despre istoria cenzurii și a terorii, prezentat de liceeni din Aiud

Publicat

Istoria ca fluviu al memoriei, o memorie încărcată de simboluri ale terorii a fost adusă în prezent în cadrul spectacolului de teatru „În zorii dictatorilor” , desfășurat în perioada 15-17 iulie la Aiud. Zece elevi ai Colegiului Național ”Titu Maiorescu” Aiud, alături de colegii lor din Hida, județul Sălaj și de actori și muzicieni profesioniști […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate