Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia cumpără două aparate ecograf performante. Valoarea investiției

Publicat

Spitalul Judetean de Urgență din Alba Iulia cumpără două echipamente de imagistică ecografică, respectiv un ecograf de radiologie și un ecograf portabil. 

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a lansat joi, 11 noiembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția de echipamente de imagistică ecografică, cu ultrasunete și Doppler.

Valoarea totală este estimată la 750.419 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, urmează să fie achiziționate un ecograf performant de radiologie cu contrast și elastografie și un ecograf portabil.

Conform reprezentanților spitalului, achiziționarea acestor aparate ar duce la creșterea profesionalismului și a calității actului medical.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia reprezintă unitatea sanitară cea mai complexă a județului Alba, asigurând asistența medicală de specialitate pentru cei aproximativ 66.701 locuitori ai municipiului Alba Iulia, respectiv pentru cei aproximativ 330.973 locuitori ai județului, îndeplinind totodată și funcția de spital de urgență.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax