Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia cumpără stație de producere oxigen și grup electrogen

Publicat

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia cumpără o stație de producere oxigen și un grup electrogen de 150 kVA. Investiția se ridică la peste 2,8 milioane de lei, fără TVA.  

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a lansat miercuri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) două licitații pentru achiziția unei stații de producere oxigen și a unui grup electrogen de 150 kVA.

Valoarea totală este estimată la 2.689.075 de lei, fără TVA – pentru stația de producere oxigen și 126.050 de lei, fără TVA – pentru grupul electrogen.

Potrivit caietului de sarcini, se dorește achiziționarea unei stații producere oxigen de 120 mc/h, puritate 95% ± 1% formată din:

  • Generator de oxigen de min 60 mc/h cu stație de încărcare tuburi;
  • Generator de oxigen de min 60 mc/h;
  • Stație de oxigen de 2 x 12 tuburi;
  • Sistem central pentru monitorizarea și managementul gazelor medicale (O2) pentru alimentarea instalaţiei de fluide medicale (O2) a Spitalului Judetean de Urgență Alba Iulia asigurând astfel alimentarea cu O2 din alte 2 surse independente de stocatorul existent.

În prezent instalația de fluide medicale (O2) a Spitalului Judeețean de Urgență Alba Iulia este alimentată dintr-un stocator de oxigen de 5.000 l fiind singura sursă de alimentare și insuficientă în condițiile actuale. Conform normelor în vigoare sunt necesare 3 surse independente de alimentare a instalațiilor de fluide medicale (O2).

De asemenea, se doreşte achiziționarea unui generator electric de 150 kVA pentru alimentarea instalaţiei electrice aferentă Secţiei de Boli Infecţioase situată pe strada Decebal nr. 3 în lipsa tensiunii de la reţea.

În prezent clădirea este alimentată de un generator vechi de o putere mică. În urma dotării secției cu diferite aparate care necesită alimentarea continuă cu energie electrică este necesară înlocuirea vechiului generator cu unul nou având o putere de 150 kVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax