Connect with us
Publicitate

AIUD

Spitalul Municipal din Aiud, în CARANTINĂ. Vizitatorii nu mai au acces în secțiile instituției

Publicat

spital aiud

De luni, 24 februarie 2020, Spitalul Municial Aiud se află în carantină. În consecință, vizitatorii nu vor mai avea acces în secțiile spitalului. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a insituției, dar nu se precizează motivul pentru care a spitalul a intrat în carantină.

UPDATE: Contactat de Alba24.ro, managerul instituției, Bogdan Popa, a declarat că măsura a fost luată din cauza suspiciunilor care privesc posibila prezența a coronavirusului în Alba.

Vezi și UPDATE FOTO-VIDEO ALERTĂ: O tânără și bebelușul ei de 7 luni, SUSPECȚI de coronavirus la Alba Iulia. Mama s-a întors din Italia

Mai exact, pentru a proteja pacienții internați de contactul cu persoanele din afara unității medicale, la nivelul insituției, s-a luat această decizie.

”Începând cu data de 24.02.2020, Spitalul Municial Aiud se află în carantină. În consecință, vizitatorii nu vor mai avea acces în secțiile spitalului.

Aparținătorii sunt rugați să lase un număr de telefon, pentru a putea fi contactați, la nevoie sau în cazul unei urgențe.

Vezi CORONAVIRUS – HARTA LIVE: Evoluția epidemiei de COVID-19 la nivel global

În ambulatoriul integrat, rugăm pacienții care se pot deplasa pe cont propriu să vină singuri, cu 15 minute (nu mai repede) înainte de ora programării. Persoanele cu dizabilități vor putea fi însoțite de un singur aparținător.

Vă rugăm să respectați aceste măsuri de protecție pentru siguranța dumneavoastră, evitând aglomerația și riscul de contaminare.

Precizam ca la momentul actual NU există niciun caz de coronovirus în România” au transmis reprezentanții instituției pe Facebook.

Citește și DSP Alba: ”În județ nu există niciun caz și nicio suspiciune cu privire la prezența coronavirus”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax