Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spitalul Municipal Sebeș preia doar urgențele minore, în următoarele 14 zile. Singura secție fără restricții este Maternitatea

Publicat

Spitalul municipal Sebeș va funcționa, în următoarea perioadă, cu restricții impuse de măsurile luate de autorități pentru limitarea extinderii pandemiei de coronavirus, a anunțat viceprimarul orașului, Adrian Bogdan.

Astfel, pentru o perioadă de 14 zile, au fost suspendate internările pentru intervenții chirurgicale și investigații medicale spitalicești care nu reprezintă urgențe și pot fi reprogramate, precum și consultațiile programate/ programabile în structurile ambulatoriului.

Potrivit viceprimarului, unitatea medicală va prelua în continuare urgențele minore, care necesită supraveghere de specialitate, iar urgențele majore vor fi direcționate spre Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

Singura secție a spitalului care va funcționa fără restricții este maternitatea, care rămâne deschisă cu program normal. De altfel, aici au fost înregistrate 17 nașteri, în ultimele 10 zile.

Edilul mai precizează că pacienții care solicită eliberarea de rețete, certificate medicale etc. pot lua legătura cu medicii specialiști, iar prin sistem on-line beneficiază de acestea.

Ca orice spital din țară, în această perioadă și Spitalul Municipal Sebeș are nevoie de donații pentru a-și putea desfășura activitatea în cele mai bune condiții, iar cei  care vor să ajute o pot face în contul anunțat de viceprimarul Adrian Bogdan: RO39RNCB0011131414900001, care aparține Asociației Spital Sf. Sofia Sebeș.

FOTO: Facebook/ Adrian Bogdan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax