Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SPORT.Alba24: CS Universitatea Alba Iulia s-a calificat în semifinale. Scor 86-68 cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe

Publicat

CS Universitatea Alba Iulia s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin după al doilea succes din play-off cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe. Scorul final, 86-68 (pe sferturi, 28-19, 18-18, 24-16 și 16-15) a dus mai departe echipa din Alba Iulia.

Miroslav Popov a trimis în teren o echipă motivată la jocul cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe, iar fetele nu l-au dezamăgit pe sârb și au obținut calificarea în semifinalele play-off-ului. Primul sfert a fost la discreția echipei din Alba Iulia care conducea cu 28-19 după 10 minute de joc, iar în sfertul secund lupta s-a echilibrat, dar gruparea albaiuliană a păstrat avantajul de pe tabelă. În urma celor două victorii obținute în play-off contra celor de la BC Sepsi Sfântu Gheorghe, CS Universitatea Alba Iulia s-a calificat mai departe și vor întâlni CSM Târgoviște, iar primul joc va avea loc în deplasare.

Vezi cum a decurs meciul şi galerie foto, pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax