Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sport.Alba24: CSM Cetate Deva – HC Alba-Sebeș, 35-23. Valoarea a învins ambiția în meciul de la Deva

Publicat

HC Alba-Sebeș a pierdut întâlnirea de duminică cu prima clasată, CSM Cetate Deva, cu scorul de 35-23,  (la pauză 21-12). Începutul de meci a fost entuziasmant pentru echipa lui Achimescu și în primele minute jucătoarele din Sebeş s-au aflat la conducere, dar gruparea pregătită de Melinda Toth a revenit și s-a impus categoric.

Elanul fetelor din Sebeş a fost tăiat rapid de liderul Cetate Deva. În timp ce jucătoarele lui Achimescu au ratat cu seninătate, dar au avut și ghinion, la poarta cealaltă „alb-albastrele” din Deva marcau gol după gol și s-au desprins pe tabelă.

Vezi cum s-a desfăşurat partida şi galerie foto, pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Soacra mare

    duminică, 03.03.2013 at 21:41

    performanta de 3 miliarde, domnu gropar?

  2. conteaza?

    luni, 04.03.2013 at 20:51

    Ca spectator la meci am vazut cu totu altceva decat aberatiile declarate de banca tehnica de la sebes. Banca tehnica? pai daca va aduceti aminte cei de la Targu Mures la fel ca si mine s-au legat de neprofesionalismul lor.
    Pana cand ne mai mintiti ?
    Lot complect? ca asa a declarat Costea… si Teca face banca accidentata de ceva vreme si a fost titulara
    Prima repriza proasta? Dupa diferenta de goluri a fost mai proasta a doua sau Achimescu a lipsit si la orele de matematica ca la cele de handbal precis.Cum poate un antrenor sa ruleze tot lotul de jucatoare in meciurile de campionat de parca suntem la meciuri de pregatire ? Sau Achimescu se crede tot la lotul de junioare sau Bogdan se crede cunascator de handbal si dicteaza ce sa faca antrenorul. Nu s-a mai vazut la vreo echipa asa ceva doar la junioare si cand conduci la diferenta iti introduci rezervele
    Fetele au fost motivate ? Alta minciuna: Cum sa fie motivate cand ori inscrie si joaca bine ori rateaza pe rupte si trage chiulul la antrenamente si in meci tot sunt schimbate? Asta este profesionalism si incurajarea jucatoarelor bune?
    Voi astia de pe banca tehnica chiar vreti sa va bateti joc de handbalul din Sebes? Cum puteti sa puneti pe posturi jucatoare care in viata lor nu au jucat pe postul acela exemple? sunt multe…. Faceti-o la antrenamente si puneti sa joace cine merita pe postul pe care ani de zile l-au jucat nu experimente in meciuri de campionat. Chiar si mult discutatul subiect despre Madalina si eliminarea ei….Bai antrenoare… cum de ai pus-o tocmai pe ea sa se apere om la om ? ca sa fie provocata? Stiai cine este jucatoarea de la deva ca sa pregatit in juniorat la Sebes Si atunci de ce nu ai pus o jucatoare experimentata sa o tina? sunt cateva la Sebes care are jocuri cu Deva multe in picioare si sa antrenat in anii trecuti cu ea si tu ai pus exact ultima venita in lot si care nu a cunoscut provocarile din totdeauna a devei…… Da .Aici aveti dreptate. Nu jucatoarea este de vina ci voi .Profesionisti nu gluma
    Declaratia „in a doua repriza am fost multumit” este o mare denaturare a ceea ce sa intamplat la Deva iar cine a vazut meciul cred ca zice invers… in primele 10-20 min au jucat traznet fetele noastre. Asta pana nu au intervenit arbitrii, care inainte de fluierat se uita la patronul Devei sa vada cum sa fluiere Dar a mai fost un factor care a dus la distantare devei : inceperea schimbarilor pe banda rulanta indiferent de forma jucatoarelor(esti pe banca? musai sa joci-deviza lui Achimescu sau Bogdan?)
    Prea multe greseli din partea conduceri la meciurile oficiale si asta se vede de multa lume din Sebes
    Sper sa fie un semnal de alarma si sa deveniti o banca tehnica de handbal feminin senioare
    V-am criticat pentru ca sunt sebesan si doresc o schimbare in bine de la voi si echipa sa intre in liga dar asa cum o pregatiti voi nu are cum…. Nu fetele sunt de vina caci o sa gasiti dintre ele cu potential de liga doar sa fiti profesionisti si sa le pregatiti ca atare nu la gramada ca junioarele cum faceti acum Si un sfat? profesionist 🙂 luati casetele meciurilor precedente si vedeti unde ati gresit ca se tot repeta.Hei….Achimescule asta tie iti suna sau cu asta Teanu se ocupa iar tu doar cu pregatirea la gramada a junioarelor?
    Iar ti-am zis-o in gluma poate dar ar fi cazul sa fi profesionalist si la echipa sa joace doar fete talentat
    Ultima critica ca ocup tot spatiul ziarului….. D-le Bogdan te-am facut domn pentru ce ai facut bun cu galeria dar pentru handbal esti un pion care trage in jos echipa cum poti sa dai directive sa faci schimbari in timpul meciurilor oficiale cand nu ai nici o pregatire in domeniu ?Stiu…pui suflet pentru echipa dar asta nu conteaza in jocul echipei si pregatirea ei…incurci mult si multe insuccese se datoreaza interventiei tale Crezi ca fiind vice de Sebes o sti si pe asta cu handbalul? Lasa oameni specializati sa-si faca meseria si o sa fie mai bine pentru echipa ….acolo o protejata doua mai merge ca de…sebeseni suntem si fara fete din sebes parca nu-i echipa noastra
    NU UITATI: SUNT CU OCHII PE VOI !!!!

    • moderatorul de serviciu

      luni, 04.03.2013 at 21:00

      n-ai vrea sa ne trimiți corespondențe de la meciuri?

      • conteaza?

        luni, 04.03.2013 at 21:38

        raspunsul meu este privat?

        • moderatorul de serviciu

          luni, 04.03.2013 at 21:51

          este public. reîncarca pagina

      • conteaza?

        luni, 04.03.2013 at 22:19

        Mi-ar place dar fac o tona de greseli…sunt prea vulcanic si subiectiv dar si pentru ca unii comentatori de la voi sunt vadit impotriva handbalului de la Sebes si mai ales fondurilor alocate handbalului Ati fost la meci dar nici un comentariu la subiect cum se zice…pentru ca nu vreti sa ajutati Sebesul sau? Si de la Targu Mures ati avut informatii si ati tacut….raspuns din rautate NU :))

        • conteaza?

          luni, 04.03.2013 at 22:40

          cartofi prajiti si aripioare picante iti spune ceva? profesionalism nu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax