Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SPORT ALBA24 | Cupa Liceelor, prima etapă a fazei județene: Eşec usturător pentru Colegiul Militar din Alba Iulia

Publicat

Prima etapă din cadrul fazei finale județene a Cupei Liceelor la fotbal în sală și-a desemnat, marţi, primii câștigători. Liceul „Dr. Lazăr” din Baia de Arieș și Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia și-au adjudecat primele victorii din această fază a competiției. Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a pierdut cu 1-6 în faţa elevilor de la Baia de Arieş.

După un parcurs dificil în prima fază a competiției, marţi s-au întâlnit în Sala de Sport a Colegiului Tehnic „Apulum” cele patru câștigătoare ale grupelor. Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazu” Alba Iulia (Grupa I), Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” Alba Iulia (Grupa a II-a), Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș (Grupa a III-a) și Liceul „Dr. Lazăr” Baia de Arieș (Grupa a IV-a) au disputat primele partide din ultima fază a competiției.

În prima partidă, elevii din Baia de Arieș au evoluat fără reproș împotriva echipei Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. După un avans de cinci goluri la pauză, Liceul „Dr. Lazăr” din Baia de Arieș a încetinit ritmul în repriza secundă, scorul final fiind de 6-1.

Citeşte mai multe detalii, vezi clasamentul final şi galerie foto-video pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax