Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SPORT ALBA24: Poliția Apuseni a câștigat Cupa IPJ la fotbal. Vezi cum s-au descurcat oamenii legii pe teren

Publicat

Pe terenurile de fotbal din baza de agrement „Unchiul Nicky” din Sebeș, a avut loc, joi, Cupa IPJ la fotbal. Au participat 16 echipe de fotbal, reprezentând mai multe servicii și secții de poliție din județ. În mai bine de șapte ore de fotbal, reprezentanții Poliției au demonstrat că se pricep și sportul cu balonul rotund, iar cei care nu s-au regăsit pe teren au fost premiați cu „lingura de lemn”, un cadou cu tentă ironică, acordat celor mai puțin pricepuți în dreptunghiul verde.

Poliția din Aiud a fost învinsă în finală cu 3-2 de Poliția Apuseni, echipă ce a fost alcătuită dintr-o selecționată a secțiilor din zona Munților Apuseni, iar în finala mică Blue Eyes a învins Poliția Rutieră cu 1-0, după un meci în care cei mai temuți polițiști de pe șosele au fost la un pas de a egala și de a împinge jocul la loviturile de departajare.

Vezi cine a câştigat premii pentru cei mai buni sportivi pe teren şi galerie foto, pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax