Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SPORT.ALBA24.RO: Handbal Club Voința Sebeș a promovat în Divizia A. În ultimul meci a învins A.H. Baia Mare cu 34-23

Publicat

Echipa de handbal masculin HC Voința „Savini Due” Sebeș a promovat în Divizia A de handbal masculin (a doua divizie valorică) după ce a învins sâmbătă, în sala „Florin Fleșeriu”, Academia de Handbal Baia Mare. Scorul final 34-23 a adus bucuria în tabăra gazdelor, care după mai puțin de un an de la înființare au reușit deja prima performanță istorică și anume accederea în Divizia A.

La pauză tabela a indicat 17-7, ceea ce a arătat că s-a jucat tare la Sebeș, dar mai motivați elevii lui Weber au trecut de băimăreni și au obținut al doilea succes din turneul de promovare.

Vezi declarația lui Alexandru Weber, antrenor Voința Sebeș pe SPORT.ALBA24.RO

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. DINU

    marți, 18.06.2013 at 17:51

    La Sebes,in aceste 3 zile s-a jucat handbal de inalta clasa.Spectatoriis-au delectat si si-au sustinut echipa favorita cu multa decenta -permanent-Au vazut si admirat un portar al vointei -EXTRAORDINAR,dar si niste tineri care servesc handbalul pe piine[nr,2,17,18,21,22,12]Daca finantarea lor se rezolva[a echipei]centrul handbalului romanesc se v-a muta la SEBES.Regretam atentia acordata acestui eveniment de domnii de la jud.care raspund de activitatea sportiva.Scorurile realizate de VOINTA SEBES,SPUN DE LA SINE CE VALOARE SI CE PERSPECTIVE ARE ECHIPA===NOI MCEI MULTI DIN TRIBUNA II FELICITAM SI LE URAM SUCCES,PTR.VIITOR.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax