Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sport.Alba24.ro: Roșia Montană a câștigat CMA 2012. Miodrag Belodedici, impresionat de cele văzute la Sălciua

Publicat

A treia ediţie a Campionatului Munţilor Apuseni 2012 a fost un real succes pentru organizatorii competiţiei. La finalele evenimentului au fost prezenţi suporteri din tot judeţul Alba, majoritatea fiind din Sălciua, Roşia Montană sau Bistra, dar şi alte persoane care au sosit pentru meciul partenerilor, în care au participat foşti fotbalişti precum Miodrag Belodedici, Adrian Pigulea, Sorin Corpodean, Valeriu Nichimiş, Stelian Gherman sau Mihai Dăscălescu. 

Ultima zi a Campionatului Munţilor Apuseni 2012 organizat de AJF Alba a fost plină de evenimente, numărul suporterilor fiind foarte mare, fapt cauzat de miza finalelor, dar și de prezența invitaților speciali: Miodrag Belodedici (director al Departamentului de Copii şi Juniori din cadrul FRF, ambasador finala Europa League 2012) şi Adrian Pigulea (manager Grassroots, FRF).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax