Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SPORT.ALBA24.RO: Unirea Alba Iulia nu a renunţat definitiv la ideea de a se înscrie cu o echipă de seniori în Liga a V-a

Publicat

Conducătorii echipei Unirea Alba Iulia nu au renunţat definitiv la ideea de a înscrie o echipă într-una din ligile inferioare, a IV-a sau a V-a. În acest moment, mai credibilă ar fi înscrierea Unirii în Liga a V-a, iar echipa va fi alcătuită din juniorii A şi B plus 2-3 jucători experimentaţi. 

După ce a anunţat că echipa nu se va mai înscrie în Liga a IV-a, albaiulienii ar putea vedea totuşi fotbal la nivel de seniori. Unirea are opţiunea de a se înscrie în Liga a V-a, unde ar folosi copii şi juniori ai clubului, dar şi câteva transferuri care să ţină „garda sus” în Liga a V-a.

Vezi pe SPORT.ALBA24.RO detalii despre eventuala înscriere a echipei Unirea Alba Iulia în Liga a V-a.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sasa Mihai

    luni, 19.08.2013 at 15:45

    Rusineeeee! sa nu poata o echipa, care la anul implineste 90 ani, sa se incsrie nici macar in liga IV, chiar nu se gaseste nici unde ajutor? Unirea sa fie in liga V si Chiajna in Liga 1.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax