Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SPORT.ALBA24.RO: Unirea Alba Iulia nu va exista la nivel de seniori în anul 2013-2014. Dăscălescu: „Încercăm să continuăm cu juniorii”

Publicat

Vestea bună nu a venit pentru fanii Unirii Alba Iulia, care așteptau cu sufletul la gură înființarea unei noi echipe care să ducă tradiția fotbalului albaiulian mai departe. Echipa nu va exista la nivel de seniori nici în acest sezon. Suporterii vor beneficia, în 2013-2014, doar de meciurile de la copii și juniori. 

Din păcate, timpul pentru efectuarea demersurilor înființării unei noi asociații sportivă a fost prea scurt,  astfel că  nu s-a putut crea o asociație care să poată fi sprijinită de Consiliul Local și cel județean. Totuși pentru a nu-i pierde pe cei peste 150 de juniori legitimați la FC Unirea Alba Iulia 2006, președintele Mihai Dăscălescu va căuta soluții pentru a înscrie tineri fotbaliști în competiții.

Citește pe SPORT.ALBA24.RO, ce a declarat președintele clubului albaiulian, Mihai Dăscălescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. trist..

    marți, 30.07.2013 at 14:28

    Cand a fost o propunere de iesit in strada pentru echipa, nu s-a implicat nimeni. Acum, pe degeaba se plange de mila daca nimeni nu vrea sa faca nimic. Lasa, suporterii de la Tulcea au facut ceva si se vor putea bucura probabil in continuare de echipa lor. Rusine, iubitori de fotbal din Alba, rusine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax