Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SPORT.ALBA24.RO: (VIDEO) Unirea Alba Iulia ar putea dispărea de tot. Florin Roman: „Au fotbalişti talentaţi, ar fi păcat să îi pierdem”

Publicat

Unirea Alba Iulia se află în faţa unui nou moment dificil. Peste 200 de juniori ar putea părăsi Unirea Alba Iulia dacă nu vor fi găsiţi bani pentru a fi sprijiniţi. Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman a făcut un apel la primarul Mircea Hava, pe care l-a provocat la un dialog în ceea ce priveşte situaţia Unirii Alba Iulia. 

Fotbaliştii albiaulieni au evoluat excelent în actualul sezon, iar, fără şansa de a fi promovaţi la echipa de seniori, efortul antrenorilor de la centrele ce copii şi juniori ar fi degeaba, precum ar creşte zarzavatul din grădina altuia, asta deoarece Unirea Alba Iulia ar putea rămâne fără nici un beneficiu de pe urma acestor juniori.

Vezi declaraţia dată de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman pe SPORT.ALBA24.RO

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mda

    joi, 06.06.2013 at 10:11

    oare astiai n PNL discuta? tocmai consilierii locali au taiat din bugetul echipei de baschet pe principiul „daca la fotbal nu dam de ce sa dam la bashet” si acum vine si ne spune ca e vinovatii sunt altii. sa mearga in liga a IV si sa reconstruiasca, cu bani putini, cu multa munca, apoi sa promoveze sa vand jucatori care merita si care pot sa aduca banii si sa se autofinanteze. Este chiar pacat, talent exista.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax