Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sport.Alba24.ro: Voința Sebeș – HC Sibiu, 29-22 (12-8). Elevii antrenați de Alexandru Weber s-au impus în derby-ul rundei cu numărul trei

Publicat

În fața a peste 200 de spectatori, echipa antrenată de Alexandru Weber a reușit a treia victorie consecutivă în Divizia B la handbal masculin. Voința Sebeş a învins HC Sibiu cu scorul de 29-22 (12-8) în derby-ul rundei cu numărul trei.

După această victorie, băieții antrenați de Alexandru Weber pot să înceapă calculele pentru accederea în Divizia A la handbal masculin. Radu Bacteș a fost fără îndoială omul meciului, portarul gazdelor având câteva intervenții decisive în fața sibienilor.

Vezi galerie foto pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. PONTA

    duminică, 25.11.2012 at 18:53

    200 de oameni cu vecinii salii de sport,ce face webar stie toata lumea,nimic fara sa bage banii sponsorilor in buzunar,inca mai sant fraieri de patroni,iar ca antrenor e zero barat mai fratilor!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax