Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sport în aer liber la Vințu de Jos. Copiii din localitate, așteptați la ”Bucurie în mișcare”. De la ce oră începe evenimentul

Publicat

Un eveniment prin care se promovează sportul în mediul rural va avea loc la Vințu de Jos, vineri 20 octombrie. Este vorba despre programul ”Bucurie în mișcare”, prin care se promovează sportul în zonele rurale din România. 

Copiii, alături de părinți sunt așteptați între orele 11.00 și 16.00 în parcul din fața primăriei pentru a lua parte la eveniment.

Programul zilei va cuprinde multiple spații de mișcare, de la zone dedicate sporturilor de tip fotbal, baschet, tenis cu piciorul, volei, badminton, tenis de masă, la zone cu jocuri de precizie, trasee de ștafete și activități pe echipe.

În zona de scenă vor avea loc demonstrații ale unor cluburi locale sau zonale, din diverse arii și discipline sportive. Participarea este gratuită.

De asemenea organizatorii vor oferi și premii participanților.

”Caravana de toamnă Bucurie în Mișcare este ultimul proiect major al acestui an, prin care vizităm 23 de localități din tot atâtea județe, iar prin intermediul celor 23 de evenimente de-o zi, ne-am propus să interacționăm cu aproximativ 35.000 de copii, tineri și adulți pe tema importanței sportului și a unei vieți sănătoase”, au transmis organizatorii evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax