Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sportiva din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, s-a retras de la Transylvania Open. A acuzat probleme medicale

Publicat

Sportiva din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, s-a retras din turneul Transylvania Open WTA 250. Aceasta nu a mai jucat în meciul Jaqueline Cristian, din cauza unor probleme medicale. 

Anunțul a fost făcut de reprezentanții turneului cu puțin timp înainte de meci.

În locul sportivei din Alba Iulia, pe teren a intrat Marina Bassols Ribera.

Miriam, aflată pe locul 192 WTA, a fost pe panoul principal al competiției după retragerea Gabrielei Ruse, finalistă Transylvania Open 2023.


Noua ediție Tranylvania Open, turneul din Cluj-Napoca votat cel mai bun din lume la categoria WTA 250 doi ani consecutiv, a început sâmbătă 3 februarie și va dura până în data de 11 februarie, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.

Karolína Plíšková (37 WTA) este una dintre vedetele turneului. Sportiva s-a situat pe locul I mondial în 2017 și a ajuns în două finale de Grand Slam la simplu, la US Open, în 2016, și la Wimbledon, în 2021.

Alături de ea, la Cluj vor veni și alte jucătoare de top precum Tatjana Maria (42 WTA), semifialistă la Wimbledon în 2022, și Nadia Podoroska (63 WTA), semifinalistă de Roland-Garros în 2020.

Sunt prezente la Cluj, la această ediție, și ultimele două câștigătoare ale marelui trofeu Transylvania Open WTA250 la simplu: Tamara Korpatsch (81 WTA) și Anna Blinkova (46 WTA).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax