Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sportivi și antrenori de la Clubul „Life is Dance” din Alba Iulia, premiați de administrația locală pentru performanțele obținute

Publicat

Mai mulți sportivi și antrenori de la Clubul Sportiv „Life is Dance” din Alba Iulia vor fi premiați de primărie, pentru performanțele obținute la concursurile naționale și internaționale de dans sportiv. 

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința de miercuri, 27 iulie, un proiect privind premierea sportivilor și antrenorilor de la Asociația Clubul Sportiv „Life is Dance”, care au obținut performanțe deosebite la acțiunile sportive internaționale și naționale oficiale.

Potrivit referatului de aprobare, Federația Român de Dans Sportiv a emis o adresă cu rezultate obținute de sportivii Asociației Clubul Sportiv „Life is Dance” la concursurile naționale și internaționale de dans sportiv.

Astfel, au fost menționați un număr de 20 de sportivi și antrenori de la clubul albaiulian. Fiecare dintre aceștia urmează să primească câte un premiu în valoare de 600 de lei.

Suma totală alocată premierii performanțelor sportivilor și antrenorilor este în cuantum de 12.000 de lei.

sursa foto: Facebook, Life is Dance

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax