Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sportivii ACS Karate Club Gemina DBP Alba lulia au participat la Cupa Dacicus la Karate

Publicat

Sportivii ACS Karate Club Gemina DBP Alba lulia au participat sâmbătă, 6 aprilie, la Cupa Dacicus la Karate, competiție desfășurată la Orăștie.

Este vorba despre cea de-a XXXV-a ediție a competiției, la care a participat și ACS Karate Club Gemina DBP Alba lulia, a III-a competiție consecutivă pentru karateka din cetatea unirii.

„Competiția a fost așteptată de karateka din Alba Iulia cu entuziasm și dorință de a concura, în special de sportivele proaspăt inițiate în artele marțiale.

Concursul, organizat sub auspiciile IKU (Internațional Karate Union) din cadrul Federației Române de Arte Marțiale (FRAM), federația „mamă” a multor organizații de karate de acum, derulat sub un regulament puțin diferit față de cele la care karateka noștri participă de obicei, a fost foarte bine organizat, iar pe tatami mulți karateka au dovedit că sunt foarte bine pregătiți, având evoluții de nivel mondial, etalându-și viteza, forța, concentrarea, impetuozitata, tenacitatea, fair play-ul și dorința de a învinge.

La întrecere au participat 300 de karateka de la 25 de cluburi din țară, cu vârste cuprinse între vârsta preșcolară pană la seniori care s-au întrecut în 4 probe: kihon, kata individual, kumite individual și kata echipe, pe categorii de vârstă, grad și greutate, încurajați de antrenori, părinți și rude.

Delegația ACS Karate Club Gemina DBP, Alba Iulia a fost formată din sensei Dorin Mureșan, 4 dan, instructor și arbitru în competiție și de 4 karateka: Anamaria Suciu, Alexia Drăgan, Iulia Gordeș și Elizabeth Gordeș, fiind antrenate la Alba Iulia de shihan Dumitru Danciu, 8 dan, sensei Cosmin Bolca, 5 dan, sensei Dorin Mureșan, 4 dan și sensei Laurențiu Bolca, 4 dan.

„Bobocii” de la clubul din Alba Iulia, Iulia Gordeș, 10 ani, 10 kyu și Elizabeth Gordeș, 8 ani, 10 kyu, fără experiență competițională, aflate la doar al doilea concurs, nu au reușit să urce pe podium la kumite, însă au câștigat fiecare câte o medalie de bronz la kihon.

Alexia Drăgan, 10 ani, 5 kyu s-a calificat în turul final la kata individual fiind aproape de o medalie.

Anamaria Suciu, cea mai bună karateka a ACS Karate Club Gemina DBP, Alba Iulia pe anul 2023, a dovedit din nou că pasiunea, seriozitatea, munca, implicarea și stăruința te propulsează pe podium și a câștigat două medalii de bronz, la kata individual și la kumite individual”, ne-a transmis sensei Dorin Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax