Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sportivii ACS Karate Club Gemina DBP din Alba Iulia au participat la Cupa Munților Apuseni de karate. Ce medalii au obținut

Publicat

Sportivii clubului ACS Karate Club Gemina DBP din Alba Iulia au obținut mai multe medalii la competiția de karate Cupa Munților Apuseni.

Competiția s-a desfășurată în Sala de Sport a Liceului Tehnologici Silvic, Câmpeni, în organizarea clubului de karate CSC Bistra.

Potrivit reprezentaților clubului, ”competiția a fost așteptată de karateka cu emoție, mare dorință de a concura și verifica pe tatami, demonstrând, în spiritul artelor marțiale, multă agilitate, viteză, forță, concentrare, impetuozitate, tenacitate, perseverență, spirit de echipă, fair play si dorință de a învinge.

La întrecere au participat 250 de karateka de la mai multe cluburi din țară, cu vârste cuprinse între vârsta preșcolară pană la seniori de vârste mai mari care s-au întrecut în 5 probe: kihon, kata individual, kumite individual, kata echipe și kumite echipe, pe categorii de vârstă și grad.

Într-o atmosferă de spirit sportiv, de arte marțiale, concurenții au primit indicații și încurajări înfocate atât din partea antrenorilor cât și a părinților și rudelor acestora

Delegația ACS Karate Club Gemina DBP, Alba Iulia a fost formată din sensei Dorin Mureșan, 4 dan, instructor și arbitru în competiție și de 10 karateka: Roxana Cristea, Anamaria Suciu, Roxana Salcu, Aura Muntean, Ruxandra Corb, George Muntean, Ovidiu Oprișa, Radu Popa, Mihai Muntean și Patrik Pantea.

Karateka având evoluții mult mai bune față de competiția anterioară, pe lângă medalia de aur obținută de Ruxandra Corb 4 dintre karateka fiind pretendenți la medaliile de aur la însă emoțiile și chiar neșansa au fost prezente acolo. Cei 10 sportivi, antrenați la Alba Iulia de shihan Dumitru Danciu, 8 dan, sensei Cosmin Bolca, 5 dan, sensei Dorin Mureșan, 4 dan și sensei Laurențiu Bolca, 4 dan, au câștigat în total 15 medalii, dintre care o medalie de aur, 4 medalii de argint și 10 medalii de bronz după cum urmează:

1) Roxana Cristea, 16 ani, 5 kyu

-kata-bronz,

-kumite-bronz ;

2) Anamaria Suciu, 14 ani, 5 kyu

-kata-bronz,

-kumite-argint ;

3) Roxana Salcu, 11 ani, 3 kyu

-kata-bronz ;

4) Aura Muntean, 12 ani, 5 kyu

-kata-bronz ;

5) Ruxandra Corb, 13 ani, 8 kyu

-kata-aur ;

6) George Muntean, 15 ani, 1 dan

-kata-argint,

-kumite-bronz ;

7) Ovidiu Oprișa, 14 ani, 3 kyu

-kata-bronz ;

8.) Radu Popa, 11 ani, 5 kyu

-kata-bronz

-kumite-bronz ;

9) Mihai Muntean, 10 ani

-kata-argint ;

10) Patrik Pantea, 14 ani

-kata-bronz ;

11) Gemina DBP 1 (George Muntean, Roxana Cristea, Anamaria Suciu)

-kata echipe-argint ;

12) Gemina DBP 2 (Roxana Salcu, Aura Muntean, Ruxandra Corb)

-kata echipe-bronz”, au transmis reprezentanții clubului pentru alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax