Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, premiați la 50 de ani de activitate a clubului de Corneliu Mureșan și Victor Negrescu

Publicat

Actualii sportivi și foști sportivi ai Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia au fost premiați marți, 7 mai, de către președintele clubului, Corneliu Mureșan și euro deputatul Victor Negrescu. 

”Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, am dorit să exprim recunoștința față de toți cei implicați în dezvoltarea acestui club sportiv emblematic al județului Alba, a transmis Corneliu Mureșan. 

La evenimentul aniversar, ne-am bucurat de prezența a peste 150 de sportivi și antrenori, care au făcut sau fac cinste județului prin performanțele lor.

O parte dintre aceștia reprezintă modele pentru generațiile viitoare. Mulțumesc pentru prezență vicepreședintelui Agenției Naționale pentru Sport, Thomas Moldovan, care a remarcat evoluția bună a clubului, dar și vicepreședintelui Comisiei pentru Sport din Parlamentul European, Victor Negrescu, care a prezentat programele de finanțare destinate sportului de performanță.

Pentru aprofundarea acestui subiect, va fi organizată o vizită de lucru la Bruxelles cu o delegație din cadrul clubului.

În spatele fiecărui succes sportiv stau multe sacrificii, nenumărate ore de muncă și renunțări. Mulțumesc fiecărui sportiv, antrenor și angajat al CS Unirea Alba Iulia care a muncit pentru a scrie această frumoasă carte, de 50 de ani.

Peste 7.000 de medalii au fost obținute și peste 10.000 de tineri s-au format aici, nu doar ca sportivi, ci și ca oameni. Sportul formează adevărate caractere.

Mulțumesc foștilor directori ai clubului, prezenți la eveniment: Nistor Nicolae, Anghel Marius, Liviu Coacăză și Daniela Moșneag, dar și celorlalți foști conducători.

Sunt convins că performanța pe care am realizat-o, alături de echipa CS Unirea Alba Iulia, se poate transpune și în administrația județeană, cu aceeași bună credință și folosind aceleași principii solide.

Vreau o sală polivalentă în Alba Iulia, un stadion modern, proiecte serioase în domeniul sportiv. Vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni!”, a transmis Corneliu Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax