Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sportivii de la CSU Rubgy Alba Iulia participă în weekend la Turneul ”Cristi Berb” din Timișoara, alături de alte trei echipe

Publicat

rugby

Sportivii de la CSU Rugby Alba Iulia vor marca o nouă apariție pe teren, de data aceasta în deplasare. Și nu orice fel de deplasare, ci în cadrul turneului ”Cristi Berb”, ce va avea loc la Timișoara, în perioada 3 – 4 august.

Ajuns la ediția a XVII-a, turneul va găzdui patru echipe, trei din România și una din Serbia. Sportivii de la CSU Rugby Alba Iulia îi vor avea drept adversari pe jucătorii de la CSU AV Arad (echipă din Divizia Națională de Seniori), Grandski Ragbi Klub Vrsac (Serbia) și Old Boys Warriors Timisoara.

De remarcat este faptul că jucătorii din Alba Iulia vor intra pe teren pentru a două oară într-un meci oficial, de când echipa a fost înființată.

Potrivit lui Marius Rotar, inițiatorul echipei de rugby din Alba Iulia, se joacă în stil turneu, rugby în XV, fiecare echipă cu fiecare, meciuri de 25 de minute.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax