Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sportivii legitimați la CS Unirea Alba Iulia, cinci medalii la Turneul Internațional de Judo ”Mureșul” CIS Gaz

Publicat

judo

Judoka legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia au obținut cinci medalii, de argint și bronz, la Turneul Internațional de Judo ”Mureșul” CIS Gaz, ce s-a desfășurat sâmbătă în municipiul Târgu Mureș.

La turneu au participat 850 de sportivi, de la 80 de cluburi, din 10 țări, iar cinci de la CS Unirea Alba Iulia au obținut medalii, după cum urmează:

Alexandru Sibișan, Under 15 (născuți în 2004-2005), categoria 73 de kilograme, locul II;

Andrada Nemeș, U 11 (născuți în 2008-2009), categoria 26 de kilograme, locul II;

Natalia Rus, U 11, categoria 48 de kilograme, locul II;

Andrea Medrea, U 11, categoria 26 de kilograme, locul III;

Paul Onișor, U 11, categoria 55 de kilograme, locul III.

Lotul CS Unirea Alba Iulia a fost compus din 10 sportivi, care au fost însoțiți de frații Cristian și Alin Dinu, care sunt antrenorii copiilor.

”Secția de judo confirmă din nou, după ce săptămâna trecută aveam deosebita plăcere să vă anunțăm câștigarea a două medalii la Campionatul Național de Judo Ne Waza U11, U13, U15. Judoka noștri ajung, astfel, la 20 de medalii în acest an. Aceasta a fost o competiție la care, din fericire, au putut participa un număr mare de sportivi și mă bucur că au avut ocazia să se familiarizeze cu o astfel de întrecere. Încurajăm părinții să-i aducă pe cei mici la clubul nostru, fie că vor să facă performanță, fie că fac doar din plăcere și sunt interesați de dezvoltarea fizică și psihică”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Turneul a fost destinat sportivilor născuți între anii 2004-2010, la masculin și feminin, și s-a desfășurat pe mai multe categorii, de la 22 de kilograme până la +73.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax