Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sportivii Mihnea Costachi, Ovidiu Pănăzan, Ana Rodean și Ilie Cioca ar putea fi răsplătiți cu bani de la CL pentru rezultate deosebite în 2016

Publicat

medalii vaslitPerformanțele sportivilor Mihnea Costachi, Ovidiu Pănăzan, Ana Rodean și Ilie Cioca ar putea fi răsplătite în bani dacă, în ședința de luni, consilierii locali din Alba Iulia vor aproba proiectul de hotărâre inițiat pentru premierea acestora. 

Anul 2016 a fost unul prosper pentru o parte din sportivii municipiului Alba Iulia, motiv pentru care în ședința CL Alba Iulia din 31 octombrie se va propune premierea celor care au făcut performanță în anul 2016.

Potrivit proiectului, sunt propuși pentru a fi premiați următorii sportivi:

Șahistul Mihnea Costachi, cu suma de 2.000 de lei. Printre rezultatele obținute în 2016 găsim locurile I la Campionatele Naționale Individiale de Șah Rapid și Șah Clasic pentru copii, juniori și tineret, locul 2 la Campionatele Naționale de Dezlegări pentru copii, juniori și tineret, locul 7 la Campionatul Mondial de juniori din Rusia.

Sportivul Ovidiu Pănăzan, cu suma de 2.000 de lei. În anul 2016 acesta a fost desemnat Campion European la proba împins din culcat, vicecampion european la toate probele de powerlifting, campion mondial la proba îndreptări și altele.

Atleta Ana Rodean, cu suma de 3.000 de lei. Ana Rodean a participat anul acesta la Jocurile Olimpice de la Rio şi a obținut primul loc la Campionatul Național de Marș Seniori și Campionatul Național de Marș pe Șosea.

Atletul Ilie Cioca, cu suma de 2.000 de lei. În anul 2016, Ilie Cioca a obținut primele locuri la Campionatul Balcanic Veternai, Campionatul Național de Sală, Campionatul Național în Aer Liber și Campionatul Național de Alergare și Marș pe Șosea Veterani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax