Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALERIE FOTO: Sportivii şi antrenorii premiați la Sala Unirii din Alba Iulia

Publicat

În cadrul festivității de premiere ce a avut loc la Sala Unirii, vineri, au fost premiați o serie de antrenori și sportivi ai Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia. La Secția Atletism, prima premiată a fost antrenoarea Mariana Bucerzan, urmată de sportivele ei: Mădălina Istrate și Simona Suciu. Al doilea antrenor premiat a fost Gabriel Avram și sportivele pregătite de acesta: Ana Rodean, Alina Boholțan, Mihaela Acatrinei,  Bianca Molnar, Maria Acatrinei, Maria Neag, Maria Molnar. Tot pentru rezultatele notabile la atletism, a fost premiat și antrenorul Emil Stanilă, alături de sportivii Daniel Lătăianu și Fabian Barbonțe. Rezultate merituoase au avut și atleții pregătiți de Horia Ștef – Ana Maria Groza și Andreea Barna – premiate şi ele, la Sala Unirii. Ultimele premiate în cadrul categoriei atletism au fost Andreea Barna și antrenoarea acesteia, Cristina Man.

La Secția Haltere, a fost premiat antrenorul Ioan Frățilă, precum și sportivele Armina Cistelecan, Alexandra Avram și Ana Maria Sturza.

La judo, tinerii pregătiți de Ioan Todor care au fost premiați  sunt judoka Bogdan Alexandru și Larisa Brad. Tot pentru rezultatele excepționale obținute în acest an au fost premiați și judoka pregătiți de Cristian Dinu, aici regăsindu-se următorii sportivi: Georgiana Ispir, Lorena Vătămăniuc, Andreea Luha, Roxana Mocan, Luiza Negru, Dragoș Tuță, Denisa Sava și Andreea Cuțitar.

Tot vineri, au fost premiați și sportivii de la Orientare. Pregătiți de Marius Anghel, componenții lotului de Orientare Sportivă au reușit să facă cinste orașului nostru. Pentru rezultatele deosebite, au fost premiați: Andreea Dănilă, Irina Maiorescu, Florin Țuncu, Tamas Bogya și Marius Anghel (concurent la o probă de seniori)

Ultimii, dar, desigur, nu cei din urmă au fost premiați sportivii veterani. Aceștia au dovedit că sportul nu are limită de vârstă. Au fost chemați, în aplauzele celor prezenți, sportivii Emilia Gușat, Ilie Cioca, Emil Suflețel și Vasile Hârjoc.

O prezenţă cunoscută a festivităților de premiere, Ana Maria Groza, atletă CS Unirea Alba Iulia, s-a bucurat de premiul primit în acest an: ”Chiar dacă a fost un an de pauză pentru mine, pentru că, așa cum am spus, am luat o ușoară pauză, totuși, <microbul> nu m-a lăsat să stau departe de competiție”.

Sportivii au fost recompensați cu sume cuprinse între 200 și 500 de lei, fiecare în funcție de rezultatele obținute pe parcursul acestui an. Festivitatea de premiere s-a încheiat cu un recital de colinde, în interpretarea lui Cătălin Hașa.

[nggallery id=22]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax