Connect with us
Publicitate

SPORT

Sportivii unirişti intră în luptă pe patru fronturi pentru ultimele medalii din 2010

Publicat

Finalul de sezon competiţional se anunţă unul extrem de disputat pentru sportivii de la CS Unirea Alba Iulia, reprezentanţii de la 4 secţii sportive ale clubului urmând să participe la competiţii deosebit de importante. La trei dintre acestea se concurează “cu medaliile pe masă”, fiind finale de campionate naţionale în disciplinele respective, în fapt ultimele competiţii ale acestui an la care sportivii unirişti mai pot să intre în posesia vreunei medalii naţionale.

Sâmbătă, 30 octombrie, vor intra în competiţie sportivi de la trei secţii sportive, astfel:

Atletism – La Băile Felix se vor desfăşura finalele Campionatelor Naţionale de Cros, la care CS Unirea va alinia la start două echipe – una în cursa senioarelor şi una în cea a juniorilor (în colaborare cu LPS Alba Iulia). La această competiţie, sportivii vor fi încurajaţi de pe margine chiar de directorul clubului, Marius Anghel.

Judo – La Roman vor avea loc finalele Campionatelor Naţionale de Judo pe Echipe, destinate sportivilor sub 13 ani. La această competiţie va fi prezentă o delegaţie formată din 10 judoka, însoţiţi de antrenorii Cristian Dinu şi  Ioan Todor. Sportivii clubului vor alinia o echipă în competiţia feminină, unde speră la o comportare onorabilă şi chiar obţinerea unei medalii, deşi valoarea competiţiei este extreme de ridicată.

Tenis de masă – La Tg. Secuiesc se va disputa etapa a II-a a campionatului Diviziei A, echipa CS Unirea sperând să îşi învingă cel puţin unul dintre cei trei adversari cu care se va confrunta. În acest moment, albaiulienii ocupă locul III în grupa din care fac parte, loc ce asigură rămânerea în Divizia A şi în sezonul următor.

În perioada 1-5 noiembrie, în localitatea Oneşti, se vor desfăşura finalele Campionatelor Naţionale de Haltere de Seniori, unde clubul albaiulian va alinia la startul competiţiei 3 sportive, care vor fi însoţite de antrenorul Ioan Frăţilă.

“Orice eventuală medalie pe care sportivii noştri o vor obţine nu va face decât să confirme faptul că, după un an de muncă asiduă în antrenamente, apare şi satisfacţia muncii împlinite”, a declarat directorul coordonator al CS Unirea Alba Iulia, Marius Anghel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax