Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sportivul Alecsandru Boloage din Alba Iulia face parte din lotul României de Taekwondo la Gimnaziada din Bahrain

Publicat

Sportivul Alecsandru Boloage din Alba Iulia face parte din lotul României de Taekwondo la Gimnaziada din Bahrain. Este vorba despre o competiție sportivă la care participă sportivi din toată lumea. 

Alecsandru face parte din lotul de takewondo și va lupta sâmbătă pentru reprezentativa României. Alecsandru este sportiv al clubului CS Unirea Alba Iulia și este elevul antrenorului Alin Moldovan, la Centrul de Arte Marțiale Alin Moldovan.

La nivel național, lotul României este antrenat de Constantin Apostol.

YouTube video

”Cea mai mare onoare pentru un sportiv este să facă parte din lotul naționalei. Alecsandru este exemplul că poți din orice oraș, în orice condiții să faci performanță. Trebuie doar să vrei și să dai mai mult decât restul în sala de antrenament.

Dacă vei face asta, atunci drumul spre performanță este deschis. Alecsandru luptă sâmbătă și s-a pregătit din greu pentru această competiție. Pe tatami intră cei mai buni sportivi care reprezintă țările participante.

Sportivul nostru știe că este o presiune uriașă pe umerii săi, dar orele de antrenament își vor spune cuvântul”, a declarat pentru alba24.ro, Alin Moldovan, antrenorul lui Alecsandru.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate