Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sportivul Alexandru Sibișan din Alba Iulia în top 10, la Campionatul European de Judo din Atena. Câți adversari a învins

Publicat

Alexandru Sibișan (18 ani) a obținut o clasare onorabilă la o importantă competiție internațională de judo. Sportivul din Alba Iulia, legitimat la CS Unirea și CSM Pitești, s-a clasat pe locul 7 la Cupa Europeană pentru juniori de la Atena, Grecia, ce s-a desfășurat în perioada 25-27 martie.

Potrivit reprezentanților clubului Unirea, Alexandru Sibișan, elev la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, membru al lotului național național de judo, a concurat la categoria -90 de kilograme.

Acest rezultat, obținut la o competiție pe plan extern, la care au concurat sportivi extrem de valoroși, este un motiv de mândrie pentru colectivul CS Unirea Alba Iulia și pentru antrenorii secției de judo Dinu Alin și Dinu Cristian.

La această competiție, sportivul a reușit să câștige două meciuri împotriva unor competitori din Franța și Grecia, însă a pierdut în fața unor sportivi din Israel și Letonia.

Următoarea competiție pentru secția de judo, la care vor participa sportivii noștri Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, este campionatul Național U21, de la Focșani, ce se va desfășura în perioada 1-3 aprilie.

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, având ca obiect principal de activitatea obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigare de medalii pe plan național și internațional.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax