Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sportivul din Alba Iulia, Alecsandru Boloage, reușește o performanță mare: Patru titluri de campion național în 2024 la taekwondo

Publicat

Sportivul din Alba Iulia, Alecsandru Boloage reușește o performanță extraordinară în acest an. A obținut până îm prezent patru titluri de campion național, la taekwondo. 

Cel mai recent titlu l-a obținut în weekendul ce a trecut, la Campionatul Național de Tineret, eveniment sportiv ce a avut loc la Eforie Sud. Competiția s-a desfășurat în perioada 26-28 iulie. 

Alecsandru a luptat la categoria 63 de kilomgrame, fiind sportiv al CS Unirea Alba Iulia.

Sportivul din Alba Iulia a obținut în 2024 următoarele titluri:

Camion Național la campionatul Școlar, la campionatul de junori, la campionatul de seniori și cel mai nou campion la campionatul de tineret.

De asemenea este compoenent al lotului României de juniori și va reprezenta țara la campionatul Mondial din Coreea de Sud și competiția gimnaziala școlară din Bahrain.

Alecsandru Boloage a fost descoperit și este antrenat la Alba Iulia de Alin Moldovan, în cadrul clubului Revolution Academy Alba.

”Alecsandru este și trebuie să fie un exemplu pentru toți sportivii care vor performanță. Atât în sală la noi, dar și în lotul României. A reușit o performanță mare în acest an, este de patru ori campion național.

Asta spune multe, dar mai mult de atât știe că trebuie să se mențină. O medalie poate atâra mult la gâtul unui sportiv. Te ridică, dar te și poate trage în jos. Din acest motiv trebuie sa ieși rapid de sub mirajul victoriei și să stai ancorat în realitate, în sala de antrenamente.

După victoria de la Eforie Sud, Alecsandru se întoarce în sală la antrenamente. Ne așteaptă campionatul mondial, unde el va face parte din lotul României. Acolo este lupta la cel mai înalt nivel. O miscare greșită și poți să pierzi meciul. Din acest motiv ne antrenăm intens”, a declarat pentru Alba24.ro, antrenorul sportivului, Alin Moldovan.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate