Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sportivul din Alba Iulia, Luca Fățan, pe podium la Campionatul Național de Box pentru Juniori: Două victorii și o înfrângere

Publicat

Pugilistul din Alba Iulia, Luca Fățan, s-a clasat pe podium la Campionatul Național de Juniori, competiție ce s-a desfășurat la Brăila, în perioada 2-8 octombrie. 

Sportivul din Alba Iulia, legitimat la CSM Unirea Alba Iulia a luptat în trei meciuri. 

Luca Fățan este antrenat de fostul sportiv și actual antrenor, Andrei Dărămuș. Boxerul a participat la categoria 66 de kilograme, juniori.

Fățan a înfruntat trei adversari în ringul de box.

Din cele trei meciuri, două au fost victorii pentru sportivul din Alba Iulia, iar unul s-a terminat prin înfrângere la puncte.

Cele două meciuri câștigate s-au terminat înainte de gongul final, Fățan fiind superior adversarilor, a declarat pentru alba24.ro, antrenorul Andrei Dărămuș.

În meciul pierdut, Luca l-a înfruntat pe cel care a și devenit campion la categoria sa, însă a pierdut confruntarea la puncte, prin decizia arbitrului.

Sportivul din Alba Iulia este la centrul olimpic pentru boxeri și are o evoluție bună, fiind pe un trend ascedent, a mai precizat antrenorul său, Andrei Dărămmuș.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax