Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Sprijin de peste 9,5 milioane lei: 15 firme din Alba au primit fonduri europene pentru dezvoltarea afacerii

Publicat

DSC

Până în prezent, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru a susţinut, cu mai mult de 21,3 milioane euro fonduri nerambursabile, din bugetul Programului Operaţional Regional, dezvoltarea a 190 microîntreprinderi din Regiunea Centru. Dintre acestea, 15 societăţi comerciale îşi dezvoltă afacerile în judeţul Alba.

„Este unul dintre cele mai solicitate domenii de finanţare nerambursabilă de la nivelul Regiunii Centru. Acest fapt se datorează nevoii acute de fonduri nerambursabile pentru susţinerea firmelor, mai ales în perioada de declin economic”, a declarat Simion Cretu, director general ADR Centru.

Patronii din Alba au solicitat fonduri europene pentru lucrări de modernizare, reabilitare, construcţie sau dotare în domenii precum clinici si cabinete medicale, centre SPA, baze sportive, centre de fitness, service-uri auto, pensiuni turistice şi hoteluri.

Pentru a putea obţine fondurile europene, investitorii au venit şi cu o contribuţie proprie din valoarea totală a fiecărui proiect.

Suma totală solicitată de oamenii de afaceri din Alba la ADR Centru este de peste 9,5 milioane de lei. Fondurile sunt alocate din bugetul aferent domeniului major de interventie 4.3 – Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor, din cadrul Programului Operational Regional, Axa Prioritară 4.

Vezi AICI mai multe detalii despre proiectele câştigătoare din judeţul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax